Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Цікавить таке питання Я зараз подаюся на федеральний етам, але через декілька місяців (ще точно невідомо коли)я планую переїжджати в інший населений пункт у звʼязку з тим, що там буде відкриватися ще одна компанія в якій я працюю (в мені запропонували там вищу зарплату). Відповідно роботодавець і моя позиція залишається така ж. Але зміниться адреса і трішки назва компанії. Скажіть, будь ласка, мені потрібно буде повідомляти МРНР? І відповідно федеральний уряд. Ця зміна не вплине на мою заявку, адже я подаюсь по SWM? Чи потрібно повідомляти федеральний уряд завчасно?
-
Багато українців переслідували за політичні погляди тому вони змушені були змінювати дані щоб зберегти життя.
-
Це нерепрезентативно абсолютно. Є українці, які інтегруються, вивчають мову, а є й ті (і їх також багато), хто через 10-20 років у Канаді не знає мови і через це не може податись на громадянство. Я працюю з іммігрантами з Сирії. Високоосвічені люди також. Однак, це також ні про що не свідчить. Це нерепрезентативні вибірки.
-
Мені дала почитати цю книжку знайома, яка приїхала сюди маленькою, в років 5 напевно. У неї велика бібліотека таких книжок ☺️ Так, що радьте що наступне читати :)
-
От власне. Імміграція тих часів - аграрний напрямок, більшість українців починали саме через фермерство, низька кваліфікація тощо. Зараз зовсім інакші часи. Україна за останніх 10 років дуже сильно розвинулася технологічно (і корупційно, звичайно) та економічно. Якби не ця проклята війна та COVID, то ми б виходили на рівень Румунії по ВВП на душу населення. Такі були прогнози Світового банку у 2019.
-
На жаль, навіть серед іммігрантів, які прибули до Канади давно, мало інтересу до прочитання таких книжок. Більшість не читає ні про історію української діаспори, ні про історію Канади.
-
Зара мене виженуть з чату 😁 то не по темі :) Ну і то так коротко і не розкажеш. То треба читати. Причин багато - з деяких дітей сміялись у школі, деяким платили менше ніж канадцям, то були 1900 роки, важке життя. Люди хотіли «стати своїми», щоб було легше жити. Це не всі, залежало від села, поселення. Одним словом варто всім почитати. Мені дуже цікава ця тема 🙂
-
Так Шмаль став Small
-
Бути туристом і жити - це різні речі.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, планую їхати в Торонто за паспортом сина Чи зможу я отримати паспорт в ті години, як вони працюють: понеділок - пʼятниця з 9 по 6? Чи є якісь спеціальні години щоб отримати вже готовий паспорт?
-
Дякую ❤️
-
Можете іншу книжку Мирни Косташ - Ghosts in the photographs. Вона за неї отримала нагороду у 2024 від шевченківської фундації як найкраща книга року автора українського походження :)
-
Та чому не знають? Люди літають туди-сюди, дехто по кілька разів на рік. Україна буде ще краща після перемоги.
-
Це вже пізніші іммігранти. Перші це були фермери, селяни. Ті про кого пише е ви, то вже після 2 світової
-
Нема сенсу про це навіть згадувати зараз. України, яка була до 2022 року, більше немає. Ті, хто виїхав з України у 2022 році, не знають, яка зараз Україна. А після перемоги Україна буде ще інша.
-
З сірійцями є ще інші фактори. Поки вони відвідують курси англійської вони можуть отримувати грошову допомогу, то їм зручно ходити на курси. Не тільки з сірійцями, з багатьма біженцями
-
Так, має бути достатньо. Це ж не зміна роботодавця.
-
Дякую за відповідь. А зміна назви компанії не впливає ні на що? Я просто вже тоді додам лист від роботодавця і цього буде достатньо?
-
Ще скажу, чому жінки більше подаються на піар. У моєму колі спілкування чоловіки заробляють на життя, щоб жінка могла вивчити добре англійську, а також вивчити умови подання на ПР, знайти роботу відповідно і працювати свої мінімум 30 годин на тиждень
-
Міг 🙂 чому ні
22 Jan 2023, 05:40
5 minutes ago