Імміграція до Манітоби
-
Альберта також зараз суттєво внесла зміни до ЕОІ. Там просто вбивство для звичайних аплікантів. Знайомі вже 1.5 роки не можуть потрапити ніяку вибірку.
-
Подавалась на номінацію в серпні 2023, чекала 7 місяців, вирішила переподатись по програмі возз'єднання сім'ї, бо ж одразу на федеральний. Чекаю 7 місяців навіть AOR не прийшов. Та шо ж таке)))
-
Ну 12 місяців , такий середній час
-
Це як взагалі?)
-
The goal of CUAET is to offer Ukrainians a TEMPORARY safe place in Canada, allowing us to stay and work in the country for up to three years. Nobody told about PR
-
Може бути і три роки :) ніхто нікуди не поспішає . Не сплатив вчасно біометрію +2-3 місяці , щось не так додав ,ще пару місяців ,потім можна перекваліфікувати кейс в none routine ,або complex . І по часу вийде ,як через біженство .
-
І рік ще федеральный?
-
В мене була консультація з іміграційним консультантом, я прохожу по струму в сільській місцевості але є нюансы
-
Добрий вечір. Наша бабуся має бажання прилетіти в гості, але візи куаєт немає. На сьогодні є якісь варіанти отримати віза візітор?
-
Можливо і помилка, бо в інтерв'ю, що тут було посилання міністра імміграції, він якось так сказав, що подалось більше людей на цю програму, ніж вони очікували, і тепер думають, що робити. Ну не знаю навіть, як на це реагувати
-
Обов'язково вивчіть як працює нова вибірка в Альберті, щоб не було сюрпризів. Там не так просто відбирають, з того, що я зрозумів.
-
Якщо тільки за ноком але це теж невідомо
-
Легко :) Тут в чаті ж люди ,які вже більше року чекають після отримання AOR . На справді , це все про терпіння . Бо ніхто ,дійсно пр не обіцяв 😁
-
Так але У Манітобі спецвибіркі, мені з моїми 780взагалі зарез
-
Там більше людей, але в останній вибірці всього 300 аплікантів в Альберті. У Манітобі 200+.
-
О, ви вже друга людина, яка відкликала аплікацію на номінацію і пішла по family reunification. Ну успіху. Моя особиста думка, то можливо була помилка. Але час покаже.
-
Ну але чк ви кажете там більше людей податься просто якщо шанси всюди одинакові
-
Я подав але ще нічого не отримав не пройшов ще в вибірку
-
Залежить від того на якому етапі змінюєте роботу
-
Такаж ситуація
22 Jan 2023, 05:40
Post 199464 of 224918
8 minutes ago