Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Розпишіть лист з поясненням тай все , вкажіть всю необхідну інфу про роботу онлайн .
-
Не зрозумів, вибачте?Для чого? На федеральному перміт новий додамо
-
Писав лист на email
-
Але вам тре всю ту інформацію про Персонал Хісторі теж перенести в Letter of Explanation.
-
Доброго ранку, 24 жовтня була вибірка з прохідним балом 872, скажіть будь ласка такий високий бал повязаний з кінцем року? Тобто на початку 2025 року він упаде?
-
Не факт Це не зовсім напряму пов'язано з порою року А с кандидатами
-
Бал більше 1000 все рівно не піднімуть
-
Ух, значить я зі своїм 1001 ще проскочу. 🤣🤣🤣
-
Дивлячись який там сайт, після 1000 буде -1001🤣
-
Не вам вибачаюсь 🙏
-
Не потрібно, вже якщо додати, може допомогти при дозапитах
-
Доброго ранку! Чи потрібно надавати оновлений Employment verification letter на федеральний етап, якщо пройшов по SWO? Дякую
-
Але вам тре всю ту інформацію про Персонал Хісторі теж перенести в Letter of Explanation.
-
Бал такий високий через те що з початку 2024 року по сьогоднішній день було вибрано всього 593 людини за програмою SWM, без додаткових умов. Дуже сумнівно що бал впаде, хіба якщо MPNP почне надавати перевагу стріму SWM, а з вибірками по 50 чоловік раз в три місяці шансів немає… А якщо й квоту вріжуть то взагалі можна не сподіватися на номінацію..
-
Сьогодні повернули 500 за номінацію Подавався 15 жовтня 2023
-
Бажано відразу все додати
-
Обов'язково якщо не хочете мати додаткових запитів
-
Не потрібно для MPNP якщо вже є номінація. Я вже вам відповідав це кілька разів.
-
Я вже 100 разів казав надавати скріншоти, бо неясно що люди пишуть у своїх формах.
22 Jan 2023, 05:40
Post 200857 of 225515
less than a minute ago