Імміграція до Манітоби
-
Наново оновіть інформацію, save and Submit. Відлік почнеться знову.
-
immigratemanitoba.com/2023/06/
-
На сайті Mpnp. Наберіть в гуглі ,Mpnp draw archive чи давайте дату, колективний розум допоможе
-
Напишіть якого числа місяця і року вам прийшов лист LAA що ви були вибрані На підставі якого ви подавались на номінацію
-
Де я можу це дізнатись?я отримав номінацію і все,там не пишеться якою вибіркою я йшов.
-
Не знаю чи реально є якійсь обовʼязкові терміни, думаю як прийде відповідь від ircc i mpnp то якщо буде така вимога то вони вкажуть
-
Дякую
-
Вам пан Wes вище відповідав, повідомляйте обох через форму зміни роботи, вам обох потрібно повідомляти про всі зміни
-
Доброго вечора. Work Permit скоро закінчується та хочу отримати новий поки є можливість. На canada.ca бачу що є дві опції: apply for an open work permit (new or extension) чи є якась різниця або переваги робити новий чи продовжувати? Дякую
-
Тобто я мушу попередити лише ircc що мене скоротили і шукати нову роботу?чи я маю повідомити і ircc і мпнп?і питання скільки часу в мене є на пошук нової роботи і я маю працювати в тому самому ноку?
-
Дякую
-
Ви були без привязки до ноку
-
А, зрозумів, дякую Думав, що дає обрати
-
Це одна операція. (New or extension)
-
2 опції: - make new WP - extend WP
-
А яка інша опція?
-
Доброго вечора друзі мене цікавить питання!!! Я приїхав в березні 24 року до манітоби!!! Це правда що до кінця березня 25 року мені треба переподатися на на продовження ворк перміту? хотя він в мене до березня 27 року???
-
Привіт, хочу податись на продовження work permit Чи можу після подачі виїжджати за кордон?
-
Але мені цікаво!!! якщо в мене до 27 року нічого нерішиться з пермітом то чи продлять мені його в 27 році???
-
Оксана дякую!!!
22 Jan 2023, 05:40
16 minutes ago