Імміграція до Манітоби
-
Economic> provincial nominee non EE
-
help
-
А чому питаю, тому що в мене не вміщається вписати вписати місто і область також Дуже дякую вам!
-
Дякую. І ще питання. Я головний аплікант. Чи треба чоловіку брати довідку від роботодавця? Він в Україні то працює то ні.
-
Тільки людей достатньо. Хоча я бачив, що дехто і міста писав. У pdf формі виключно імена та прізвища людей. Тому і тут так само має бути
-
Нещодавно допомагав другу заповнювати. В нього не потрібно було
-
Звіртеся будь ласка з чек листом, там перелік документів. Якщо там є, то вантажте, якщо там немає дипломів, то не треба
-
Добрий вечір, Можливо хтось володіє інформацією про приїзд консула до Вінніпегу у листопаді? Можливо шановні адміни щось знають з цього приводу або хтось нещодавно був у консульстві та задавав це питання. Цікавить,чи є сенс чекати на приїзд консула до Вінніпегу, щоб отримати виготовлені паспорта(раніше була така інформація). Дякую всім .
-
Я все завантажила. Щоб менше запитів було
-
Теоретично, якби він мав бути в листопаді, то вже би була інформація на офіційній сторінці.
-
Я помітив зараз вже більшість подається на федеральну ніж провінційню🧐 всі отримали номінешини
-
Ага, теж таке спостерігаю вже 2-3 місяці. Душа радіє))
-
Дякую.
-
Краще взяти як є можливість
-
Решта не отримали навіть LAA
-
Є ті хто рік чекав і їх акаунт виділився автоматично і вони заново створили і подалися у пул другий раз. Пару днів тому такі питання були, як переподатися.
-
Навіть є ті хто подався до останньої спец вибірки? Вау 😞😒
-
3 місяці? Тут є такі хто вже майже рік чекає LAA
-
Так, знаю деяких хто вже 3 місяці чекає на LAA. Читаючи новини можу сказати що Канада походу буде ускладнювати процес отримання пр. Треба швидше подаватись вже(це мене теж стосується)😅
-
Капець((
22 Jan 2023, 05:40
24 minutes ago