Імміграція до Манітоби
-
Що найцiкавiше, повна назва унiаермитету мiститься
-
Прибрала дефiс, скоротила, слеш UA🙂↕️🍀
-
П. Wes підкажіть щодо біометрії . Як рахується відлік щодо 14 років . Від дати подання заявки чи від дати остаточного рішення?
-
CoPR без вашого підпису не є дійсними. Навіть роздруковані копії або відскановані повинні мати ваш підпис. Literally, роздрукувати CoPR , підписати, відсканувати і закинути собі десь на хмару, електронну пошту і т.п.
-
Зараз є 14 років?
-
До дати рішення. Якщо виповнилося 14 років у процесі розгляду, то можуть дати запит на біометрію для дитини. У більшості випадків не дають запит на біометрію для дитини, якщо на момент подання було 13 років, а потім стало 14. По різному.
-
Як буде запит на сина, якому виповнилося 14, тоді це зробите. Самі нічого за нього не імпровізуйте.
-
Та не важливо. Як у паспорті чи ім'я та прізвище.
-
дякую що відписали) бо вже майже засабмітила без підпису. а підпис який має бути? імʼя і дата? чи підпис підпис 😄
-
А чи можливо потім доплатити і досплати квитанцію через вебформу, якщо приїде інший індепендант
-
Якщо немає 14 років, то нічого не робити.
-
Оплату за 2/family потрібно робити якщо здають разом в одній локації
-
Ще немає 14 , напевно буде в процесі мати 14. Але якщо один індепендант в Україні дорослий , чи можна оплатити як за сім'ю 170 дол? Чи треба обом бути в Канаді ? Хоча можливо ще приїде в Канаду
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=10097
-
Заплатіть за себе і окремим платежем за чоловіка і додайте все при подачі!
-
То чоловік в Україні ще. Я просто думаю , чи можна доплатити потім , чи це тільки треба чекати запит від IRCC?
-
Ви можете додати довідку із України, бо там мусить бути Police certificate, а потім із Катару долати через вебформу
-
Доброго дня, маю наступну ситуацію: Все є щоб подаватися на федеральний рівень, окрім police clearance from Qatar(зараз це робиться через посольство тільки та займає 3-4 місяці, вже 2 як чекаю). Чи варто сабмітити аплікейшен на фед рівень та додати лист розʼяснення ( прикріпивши лист до посольства з датою звернення, тощо) - написати що відправлю довідку як тільки отримаю.
-
Дякую!
-
Так. Для вас і сина покажете квитанцію на 170.
22 Jan 2023, 05:40
Post 203682 of 225102
4 minutes ago