Імміграція до Манітоби
-
Твльки пройти і все
-
Якщо ні ,то після медогляду потрібно щось робити чи десь зареєструвати? Чи тільки пройти і все?
-
Якщо тільки збираєтесь працювати в одній із щаборонених в ньому сфер
-
WP обовязково переробляти?
-
Громада, доброго дня. Чи підходить робота по контракту для отримання ПР ?
-
Так
-
Вам приходив такий мейла і через який час після здачі медицини?
-
Підкажіть будь ласка як шукали🙏
-
ми знайши квартиру, у власника) Але він сказав що треба знати людину яка допоможе договір скласти. не підскажите до кого можна звернутись
-
Скамери вже з груп пишуть в приватні. Остерігайтесь всякого роду інвесторів. Почали заливати що типу з америки, але рос матюки латиницею впізнали 🤣
-
www.thrillist.com/news/nation/air-canada-temporarily-bans-pets
-
Добрый вечер. Заполняю заявку на подачу визы на детей. У детей есть свидетельство о рождении и они вклеены в загран паспорт жены. Какую опцию правильно выбрать при заполнении?
-
До вересня вроді
-
Собак не можна в багажу в Канаду зараз
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хто летів до Канади з Європи рейсами з пересадкою з собакою в багажному відділенні? Хотіла задати кілька питаннь. Напишіть будь ласка в особисті. Дякую.
-
Чекай мейла з підтвердженням проходження, потім якщо треба можеш помігяти вп...
-
Люди, хто переробив Ворк Перміт після медицини, напишіть у приватні будь-ласка. Не можу справитись вже 2 дні з цими сайтами, 😨😤😭😰, з мене юзер слабенький зовсім.
-
У вас повинні бути перекладені копії оригіналів. Оригінали не на англійській нікому не потрібні.
-
Ось лінк до фото копій всій брошури Інформація для новоприбулих українців в Манітобі. Сподіваюсь, що я маю право її виставляти на вільний доступ... Якщо ні, дайте знати,я видалю 🙂 drive.google.com/drive/folders/1qdz5xkgqdtYg5UJmD8aOXoZ0qqBtg3Ok
-
А як ви оригінали в електронному вигляді будете передавати?
22 Jan 2023, 05:40
20503/233186
2 minutes ago