Імміграція до Манітоби
-
Поки не надішлете - можете редагувати.
-
Це можливо потім редагувати
-
Старий ворк перміт ще дійсний? Нового ж на руках нема, так розумію, лише робите.
-
Отримала номінацію. Буду подаватись на федеральний.
-
Ви зараз подаєтесь на федеральний?
-
Тоді, як на мене, нема проблеми. Подаєтесь зі старим, пишете старий UCI, а коли вони пришлють новий і з правильним номером, тоді долучите його.
-
Так. Все вірно.
-
Так, знаю. Так і написала, що подаватися зі старим UCI, а не тим, що зараз людина бачить в кабінеті.
-
UCI завжди той самий
-
Що робити якщо він змінився в аккаунті при подачі на новий Ворк перміт? Я зараз в аккаунті бачу 2 свої заявки. Першу ще минулорічну виконану на отримання ВП без обмежень. А друга остання на новий ВП. В них різний UCI. Але номер biometric однаковий. Я майже відразу написала ім на secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/76. Отримала відповідь що передали у відповідний відділ. І на тому все. Може порадити як ще можна з ними зв'язатись?
-
Де ви забирали?
-
До речі тепер треба ловити слот щоб забрати паспорт
-
Доброї ночі, отримав новий паспорт. Вп дали на один рік бо паспорт спливає раніше. Потрібно дзвонити до ircc та казати що є новий паспорт щоб вони дали нормальний вп? Або є якась форма? Та як податися на візу у новому паспорті?
-
Нікуди дзвонити не треба, подавайтесь на новий ВП
-
Торонто по слотам, Оттава і Едмонтон поки по живій черзі
-
Торонто
-
А про подачу на візу є відео у Дмитра.
-
І подаватися в березні.
-
Перепрошую за моє питання . Підскажіть e copr приходить після порталів? І через який термін?
-
Нажаль
22 Jan 2023, 05:40
about a minute ago