Імміграція до Манітоби
-
Я думаю вес саме це мав на увазі
-
@western9 Дякую! Чи потрібно перекладати та подавати Карту Побиту із Польщі? (Тимчасове проживання - вказується в анкеті на федеральному)
-
Привітик, хлопчики пишіть ☺️
-
@politikin хоче кікнути @tausjwke з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Можете додати. Чому ж ні?
-
Вітаю, мені ні. А Вам?
-
Чітко відповідати на запитання. Звичайно, будуть питати чи є кошти для перебування у Канаді.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка які саме сторінки потрібно перекладати з українського паспорту? Дякую
-
Добрий день, ми прилетіли 31го жовтня, мали лист погодження, отримали ворк перміти в аеропорту Торонто, на 3 роки із дати прильоту. Десь хвилин 20 всього чекали, ніяких питань не було. Віза була зроблена у 2023му.
-
І мені ні) тоді все ок, чекаємо Маякнете мені якщо я прийде?
-
Дякую
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, о котрій годині відкриваються слоти на виготовлення паспорта? Вчора дивилася в 10 вечора не було нічого а сьогодні в 5 ранку вже на 19 травня нема вільних слотів.
-
Вітаю, хтось має приклад листа до офіцера від канадського друга ? Чи можна десь можна подивитись як його писати? Дякую заздалегідь за допомогу 🙏
-
@politikin хоче кікнути Елина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Здpaвcтвуйте! Ищу партнеров для долгосрочного взаимовыгодного сотрудничества. Если вы хотите провести свободное время продуктивно и увеличить свою прибыль, это предложение для вас! Мы предоставляем:🎓 -Полный доступ к инструментам и обучению -Поддержку опытных специалистов на каждом этапе -Возможность совмещать с любой другой деятельностью Условия:🧑🏻💻 -От $800 в неделю -Минимум затраченного времени -Гибкий график, идеально подходит для тех, кто ценит своё свободное время. От 21 года ! Для подробной информации обращайтесь сюда: @timurbalan
-
У файлах чату є приклад
-
Добрий день ! Скажіть,будь ласка ,теж отримали такого листа . Щось треба відправити ?
-
Остання SWM вибірка була для тих, хто має родичів у Манітобі. Хоча бали за це не дають, але MPNP поставила даний критерій як додатковий. immigratemanitoba.com/2024/11/eoi-draw-233/
22 Jan 2023, 05:40
less than a minute ago