Імміграція до Манітоби
-
У файлах чату є приклад
-
Добрий день ! Скажіть,будь ласка ,теж отримали такого листа . Щось треба відправити ?
-
Остання SWM вибірка була для тих, хто має родичів у Манітобі. Хоча бали за це не дають, але MPNP поставила даний критерій як додатковий. immigratemanitoba.com/2024/11/eoi-draw-233/
-
Остання загальна вибірка по SWM для всіх TEER Expression of Interest Draw #231 October 24, 2024 Skilled Worker in Manitoba All eligible Skilled Worker in Manitoba profiles were considered. Number of Letters of Advice to Apply issued: 50 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 872 immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Зрозуміла, думала може хто недавно з teer 5 пройшов))) от і питаю
-
Цього ніхто не знає, навіть MPNP.
-
Добрий день усім) Питання: якщо TEER 5, є англійська, 820 балів, довго буду чекати на вибірку? Дякую
-
Дякую .
-
Це стандартний pre-arrival letter. No actions needed
-
UPDATE: Дозвонився у Іммігрант Центр, сказали, що зараз час очікування на завірення перекладів складає 1-2 тижня 😐
-
Бімба 🔥🔥🔥дякую
-
Чи була у когось така ситуація ,коли permanent resident портал був створений на один email , а ось IRCC portal на інший . Вам на який email приходив portal 1 ,на той на який or portal був зареєстрований ,чи на той на який IRCC account ?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep73
-
Хтось мене може ткнути носом, де є посилання на пояснення про те, що police certificate треба брати якщо жив в країні від 6 місяців і більше. Офіційних джерел звістно, бо щось я ходжу кругами.
-
Звичайного перекладу з аффидевітом достатньо
-
Інших документів також ?
-
На федеральний не треба посвідчений переклад у нотаріуса?
-
Не треба
-
Шановні, довідки про несудимість з Дії + переклад все ще достатньо? Не треба нотаріально нічого завіряти?
-
А як що в цей час закінчується закордонний паспорт, можливо отримати Bridging work permit?
22 Jan 2023, 05:40
Post 208639 of 220574
22 minutes ago