Імміграція до Манітоби
-
Я писала роки закінчення як є. А потім розписала у подробицях у резюме, що так і так, закінчила повну шкільну освіту за 8 років, тому що перестрибнути через 4й клас, та пройшла програму 10 і 11го класу за перший рік технікуму...і т.д.
-
А АОР ви отримали рік тому?
-
У якому резюме? Коли його писати і куди відправляти? Це просто документ-паяснення який можна загрузити додатково вкінці?
-
Грудень 2023
-
Вислала в Польщу форму і чек що оплатила за довідку про несудимість і немає відповіді вже місяць, не знаю пишу їм не відповідають, що робити загружати електронну? Дякую
-
Так, у закріплених пошукайте.
-
Дякую!
-
Програма закрита. Вже нічого не дають, ні гроші ні готель.
-
Добре, дякую)
-
Всім привіт! Шукаю інфу з приводу того чи пускають ще по візі СUAET? Чи вже ні? Дають готель та грошову допомогу чи ні? Хто знає відпишіть пліз🙏🏼без хейту дізнаюсь для друзів
-
Структура CV Supply_Chain_Manager_CV.docx
-
Структура CV Supply_Chain_Manager_CV.docx
-
Ми теж вислали. Вони переважно не відповідають, а висилають довідки. Канада пост зараз страйкує тому довідки думаю десь застрягли в дорозі.
-
Але в Канаду пускають
-
ваш лист може десь на пошті знаходитись, пошта то бастує...я влітку чекав місяць і дві неділі🤷♂
-
Дякую)
-
Та я тут,то я питаю для друзів)
-
Дякую🙏🏼
-
1. Залежить коли Ви отримали візу та до якого числа Вам погодили дозвіл на роботу в письмі. 2. Готель - НІ 3. Грошова допомога - НІ (Потрібно мати достатньо коштів з собою згідно з канадськими стандартами)
-
ЛЕГАЛЬНО 25+ ЗДРАВСТВУЙТЕ КАСАЕТСЯ ВСЕХ В ГРУППЕ!!!! НУЖНЫ ОТВЕТСТВЕННЫЕ ЛЮДИ. ОНЛАЙН ЗАРАБОТОК 900-1200$ МОЖНО СОВМЕЩАТЬ С ОСНОВНОЙ РАБОТОЙ ПИСАТЬ В ЛС
22 Jan 2023, 05:40
Post 209171 of 226051
18 minutes ago