Імміграція до Манітоби
-
Я така сама )) Пробуйте телефонувати в різний час. Я чекала кілька хвилин того разу.
-
Дякую! В мене немає стільки часу і нервових клітин дочекатися когось на цій лінії)) Може напишемо їм
-
Є основні провайдери курсів для accounting, payroll, etc. Ваша фірма є зареєстрованим провайдером курсів?
-
Це знову пропонують якісь незрозумілі курси, які нікому не потрібно і які ніде не ціняться
-
В такому випадку вас ніхто безкоштовно навчати не буде
-
І пропонують як і інші клініки БЕЗКОШТОВНО подати звичайні декларації. А от якщо хочете стати волонтером як я, то вам необхідно буде закінчити курси, щоб ви розуміли як подаються декларації
-
Так є. Це не моя фірма. Я закінчив курси по Tax Filing personal, self employment, GST/HST. І вони зареєстрували tax clinic на наступний податковий сезон. І щось не памʼятаю, щоб я щось вам пропонував курси
-
Це catch. Таких оголошень маса, деякі фірми пропонують " роботу" після проходження курсів у їхній фірмі. Я не кажу, що дана фірма така, але перш, ніж йти на якісь курси, все розпитайте.
-
Сподіваюсь, я відповів на ваше зауваження
-
Дякую. До речі, скільки Ви чекали на ecopr після поталу 2? Я наче пам'ятаю, що теж довго
-
До речі, стосовно бухгалтерів, жадна фірма не пропонує роботу після курсів. Вони дають сертифікат, рекомендацію і ви самостійно шукаєте роботу.
-
3 тижні наче. Я вже не пам'ятаю. Я дзвонила, і просила мені вже відправити той ПР, бо хочу вчитися
-
Ви до tax clinic від Кук записалися? Dima , є ще місця!
-
Дякую. Я не збиралася мати ще курси. Я хочу волонтерити, щоб отримати досвід, бо не можу знайти роботу
-
Дякую красно ❤️
-
Пікажіть, що вписувати в подорожі, якщо не ставили прикордоники печатки в паспорт.Що вптсувати?
-
Запитайте Dima , то його проект вже роки. Може він матиме можливість додати вас як волонтера. Там реєстрація вже закрита.
-
Ні. Киньте контакт, будь ласка 🙏
-
Допоможіть з наступним питанням: подалася на продовження ВП, при подачі не розглядала можливість працювати з дітьми, відповідно позначку не поставила. Поки заяву розглядають, змінила свою думку, чи можна якось проінформувати про це офіцера, щоб отримати ВП без обмежень. (Медицину проходила по прибуттю)
-
Напишіть їм на вебформу з проханням
22 Jan 2023, 05:40
Post 210897 of 226058
21 minutes ago