Імміграція до Манітоби
-
Якщо в вас питають оні й ті самі даних,то ви щось не вірно заповнюєте. В мене колежанка так 5 разів свідоцтво про народження відправляла одне й те саме,а вони все просили і просили. Доки вона не подзвонила і сказали,що там в майлах написано,що треба деталізувати переклад. Тому може ви робите одну ту й саму помилку і вони просять оновити До того ж якщо потрапили до security check це займає рік - це також реальний досвід людини яка була пов'язана з порушенням прав людини( була жертвою)
-
Тільки-но створив профіль EE, а далі MPNP EOI. На якому етапі та в якій формі треба оцінку диплому з WES? Я оцінку вже зробив, але не надсилав їх до IRCC через сайт WES. Треба негайно надсилати, чи коли вже запросять документи?
-
Securiti check займає рік з якого часу? З подачі на перевірку чи з надходженням на федеральному етапі?
-
А звідки інфо що він рік займає??
-
Та не займає він рік. Пан переплутав секьюріті чек і компрехенсів чек і написав єрунду. Не можна попасти окремо на секьюріті, всі проходять його то обовʼязковий етап
-
Дo Нoвoгo Рoку кiлькa днiв! Шукaєш cтaбiльний дoхiд? Вiд 7000 грн нa тиждeнь – пиши в ПП!
-
@Lanitalana7 хоче кікнути @vivivkatori з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Такої інформації ніде нема. Перевірки займають у кожного індивідуальний час. Когось перевіряють за півроку, а когось за два роки
-
🎾🎾🎾🎾🎾🎾 🥳😟😒😊😁😉😟😉🥸😁 👾👾👾👾👾 👾👾👾 👾👾 👾👾👾👾👾👾👾 🌱🌱—🌱🌱🌱💲 🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🌐 🌐🌐🌐🌐🌐🌐 💎🌫🌫🌫🌫🌫 🤝🤝🤝🤝🤝1️⃣8️⃣➕ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝 ✈️ @mainliveST
-
@TolkunKurmanbekova, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
В профілі ЕЕ вас мало запитувати про оцінку освіти, якщо не помиляюся.
-
Ищу 5-6 партнеров! Заработок 13-15% от вложений. Нужен интернет и 1-3 часа в день. Пишите в ЛС для деталей.
-
Так, там було питання чи маю я оцінку від визнаної організації, я відповів так. Просто незнаю чи запросити в WES відправку дублікату до IRCC зараз негайно, чи пізніше, коли запросять всі документи
-
@knebekajze хоче кікнути Филеткин Евгений з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Та наче як створив. Application is submitted. Отримав Application number and job seeker validation code. Але жодних документів завантажувати не просило поки-що
-
Ви створили профіль в ЕЕ чи тільки пройшли questioner?
-
Підкажіть, хто зтикався: свідоцтво про народження для повинно бути в форматі книжки (старого зразка) чи нового зразка?
-
Питання хто подавався на продовження OWP скільки зараз приблизний час очікування, хто отримував та наразі скільки чекали? Про то шо на сайті пишуть 171 день я знаю. Цікавить приклад строків очікування на практиці.
22 Jan 2023, 05:40
2 minutes ago