Імміграція до Манітоби
-
Є, дякую
-
А є варіанти? Краще так, ніж ніяк. Велика вірогідність, що побачать, але з хто ж дасть гарантію.
-
Якщо у вас є штамп зі студії з датою, то чек не потрібен.
-
Я розумію це питання чи спрацює?
-
Я не прикріплювала.
-
Якщо не завантажили одразу, то звісно, що досилайте.
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно підкріплювати чек про сплату з студії де робили фото на ПР?
-
Не треба писати. Чекати.
-
Скажіть будь ласка якщо в процесі очікування АОР дослати оригінали свідоцтва про народження через веб форму це ок?
-
Так. Тільки подзвоніть, днів через 5-6 робочих їм, і спитайте чи отримали. Там одразу приходить один лист. А потім коли вони до файлу додадуть ще 1, в якому будуть імена файлів, які доки ви додали
-
Мій також, але я не розумію, звідки люди цю інформацію беруть.
-
Деякі студії зараз вже дають електронний штамп та чек. Тому прикладають їх. Мій чоловік робив фото в Україні, чек не перекладали. Він від руки сам на фото написав назву, адресу, дату.
-
Це бред, не хвилюйтесь, не треба ніяких листів
-
Після отримання ПР вам треба буде ще повернути по 3к на кожного дорослого і 1,5к на дитину 😂😂😂
-
Звідки взагалі взялись ці розмови про чек? Якщо мій чоловік в Україні робив фото, то по логіці йому ще і чек перекладати треба?
-
Просто не зрозумiли правильно, що написано
-
Дякую
-
Усім привіт Підкажіть хто знає будь ласка Чи можна буде поставити печатку на продовження паспорта без резерв плюс куаркоду? Паспорту два місяці залишилось
-
t.me/uccmb/229123
-
Добрий вечір,в мене виникає питання по заявці а саме,ми получили з жінкою Aor але з дозапитом на IMM5669 але проблема в тому що тепер у нас не вистачає місця в колонках про Personal History, реніше було 10 колонок тепер лише 5 колонок як мені це вирішити підкажіть будь ласка. @western9 Можливо ви щось знаєте?
22 Jan 2023, 05:40
3 minutes ago