Імміграція до Манітоби
-
Не логічно, бо людина там не жила з 18 років.
-
Нам зробили довідки в Fidem Moris без проблем, причому в нас одна людина в родині іноземець, у нього дії не було ніколи
-
Так правильно?
-
Доречі, може хто не знав це як я. Якшо вашу заявку повернули з тих чи інших причин, але ви вважаєте, що ви виконали всі умови правильно (як наприклад у випадку вище з довідкою, для дитини якій 18 стало вже тут), можна подзвонити в ірцц і попросити реконсідірейшн вашого кейсу. Це займає днів 5-6, але якщо це дійсно помилка офіцера, вашу справу візьмуть в роботу.
-
Не знаю, я планую заповнювати у березні. На перший погляд не правильно, бо ви ж не плануєте його проходити
-
Дякую вам велике, Віра, що допомагаєте розібратись. Повернення заявки був для мене як землетрус. Досі тресе. Хочу все правильно зробити в цей раз.
-
i якщо лиш один то ви його перезбирали з поясенням та довiдками?
-
перепрошую, а коли завантажувати IMM 5546 а також пояснення.. Як ви це робили???? Там можна лише один файл прикрiпити чи декiлька?
-
На дитину, якій виповнилося 18 в Канаді не запитують довідку про несудимість з інших країн
-
О, дякую так я згадав цей кейс. Потрібно довідка
-
Якщо пройшло 12 місяців, то відповідаєте No.
-
Пане Wes, я трохи вище скидав фото, щодо заповнення на подовження ворк перміту. Можете підказати , як правильно відповісти, якщо в 2023 проходив мед екзамен, а там питають, чи здавав за останні 12 місяців? І куди завантажити скан того екзамену. Дякую!
-
Ви будете проходити? Я б відповіла ні Хай мене виправить хтось, хто заповнював вже
-
Will you be getting your medical exam before submitting your application? Тут yes?
-
Зарахують, він дійсний 5 років
-
І треба знову здавати, чи вони і так зарахують?
-
пане Wes, можна запитання?
-
Пане Wes , підкажіть будь ласка
-
може менi хтось допомогти, будь ласка? Я повинен відправити military Records (форму imm5546, довідку а також пояснення) а файл можна завантажити лиш один. Дуже прошу якщо хтось знає, як це зробить...
-
В нас така ж сама ситуація. Завтра-післязавтра буду теж саме відправляти. Планую обʼєднати все в один файл та прикріпити. В мене там буде багато сторінок)))
22 Jan 2023, 05:40
217423/233035
7 minutes ago