Імміграція до Манітоби
-
Якщо написати no. То це буде вже брехня, тому що ви були в іншій провінції. А були в іншій провінції не забороняється
-
Подаю маму на продовження Ворк перміту. Ми вже маємо ПР. Що відповісти на запитання «Do you have a family member who is permanent resident and 18 years or older?”. Як я зрозуміла до родини належать тільки залежні діти. Все одно відповідати ТАК? Підкажіть будь ласка хто знає. Дякую 🤗
-
Ворк перміт це ваше право на проживання в цій країні, не мені вам говорити, наскільки важливий даний документ. Якби ви сказали, що люди не мають інформації 30 років тому, я б вас підтримав. Але зараз, коли кількома натисканнями клавіш інформація перед вами, я не можу вас підтримати. Люди не хотіли володіти інформацією, їм самим простіше принести гроші і щоби за них зробили, так що не потрібно тут їх виставляти жертвами. А з приводу бариг скажу вам так, що це офіційна професія, яка вимагає пройти акредитовану програму навчання, скласти іспит та отримати ліцензію, тож ви їх переплутали з кимось.
-
Так
-
@western9 пане wes, доброго дня, підскажіть будь ласка, якщо я отримав до запит мілітарі форм, я ніде не служив, приписне давно загублене та прострочене, в резерв + я не можу зареєструватись так як я не маю банку в Україні. Що я маю робити в такому випадку, дякую
-
@western9, Доброго дня підкажіть як правильно відповісти на питання при подачі на продовження WP Have you been issued a certificate under the Provincial Nominee program? В відео вказано ні, але якщо я маю сертифікат від Манітоби то ставити так? Чи вплине ця відповідь на вид WP?
-
Привіт всім! Мій знайлмий отримав візу в 2022 році про програмі CUAET! Він ще не в Канаді, але планує летіти, йому обов'язково треба встигнути прилетіти до 31 березня цього року?
-
Привіт таке незвичне питання, в мене є можливість піти працювати пламбером по apprenticeship програмі, але кажуть що по нашим візам так працювати не можна тому що ти рахуєшся як учень і навчаєшся а в нас робочі візи. Але точного підтвердження цієї інформації я не знайшов. Я зараз на федеральному етапі думав не ризикувати дочекатися ПР і тоді йти працювати але зараз середній розгляд 20 міс і можливо він буде збільшуватися тому можливо є сенс піти так працювати зараз. Може хтось з цим стикався може підказати буду вдячний.
-
I deposited $100 by myself and allowed Mr Chase Williams trade for me and I got my first payout of $1,500 within 24 hrs I can now understand why there are so many recommendations about him and I'm also recommending his services to you reading this post .. contact him via the link below. Don't miss out !!. @TRADER_CHASEFX