Імміграція до Манітоби
-
Привіт таке незвичне питання, в мене є можливість піти працювати пламбером по apprenticeship програмі, але кажуть що по нашим візам так працювати не можна тому що ти рахуєшся як учень і навчаєшся а в нас робочі візи. Але точного підтвердження цієї інформації я не знайшов. Я зараз на федеральному етапі думав не ризикувати дочекатися ПР і тоді йти працювати але зараз середній розгляд 20 міс і можливо він буде збільшуватися тому можливо є сенс піти так працювати зараз. Може хтось з цим стикався може підказати буду вдячний.
-
I deposited $100 by myself and allowed Mr Chase Williams trade for me and I got my first payout of $1,500 within 24 hrs I can now understand why there are so many recommendations about him and I'm also recommending his services to you reading this post .. contact him via the link below. Don't miss out !!. @TRADER_CHASEFX
-
До отримання лла, ви повинні вносити зміни, якщо вони в вас відбулись. Це стосується віку, досвіду
-
В мене прям зараз таке ж саме питання))) Я так думаю, що треба ставити «так», бо він в нас вже є. Але почекаємо, що пане Вес скаже
-
🟥 Здравствуйте! Мы занимаемся интеграцией Web2/Web3 платформ Наша команда в поиске новых партнёров. 🌏 🟧 Опыт - не нужен, мы даём вам полное обучение. Даже если вы раньше не работали в интернете, уверяю вас - В этом нет ничего страшного! На опытном уровне наши партнёры зарабатывают от 500$ в неделю, что позволяет либо не работать, либо просто иметь дополнительный доход. 🟩 Если тебя заинтересовало предложение сюда: Silin_D1
-
Доброго дня. Можно ще одне питання до Вас. Я так зрозумів Ви вже заповнили профіль Express Entry. В розділі про досвід роботи треба вказувати тільки тот якій дає бали. Мені ж непотрібно вказувати всі роботи на котрих я працював за межами Канади. Також є досвід роботи в Канаді але якій не підходить підходить под цю программу. Тобто перші пів року я працював з NOC 5, потім знайшов роботу з NOC 3 і працую вже більше року. Я вказую тільки останній рік роботи, вірно?
-
Мої свекри робили в міграційному центрі.
-
Ви впевнені?
-
Вітаємо, Bikford! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua