Імміграція до Манітоби
-
Дякую, тобто той старий вже не згодиться?
-
Це різні акаунти. З середини Канади та зовні
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Дайте лінк. Не можу знайти
-
Також цікавить. Така сама ситуація. Запиту ще не було, бо чекаю на AOR. На випадок, якщо запросять щось надіслати. Дякую за відповідь.
-
Особливо не покладайтесь на фото- куточок, і них може не працювати камера, в моєму випадку я брала фото із собою, як раз в той день камера не працювала і люди мусили бігати десь робити фотки поблизу, що забирало час і нерви.
-
Я відповіла за себе, на руках один паспорт дитини. А по закону якщо то вже третій документ для вас, то ви повинні здати старий. За кількість паспортів кожної дитини-людини я не знаю і не відповідаю. Тому можете переадресувати свою відповідь дівчини що питала за це.
-
У моєї дитини не перший закордонний паспорт, вже другий, дія якого скоро закінчується. Коли поїхали робити новий, то спитали про всі паспорти, які були. На мою відповідь, що перший паспорт вже протермінований і я навіть не пам’ятаю чи він лишився в Україні ,чи ми його повернули до паспортного сервісу, мені сказали, що я повинна була його здати. І в випадку, якщо не здала, то новий виготовлять, але видати не зможуть.
-
А я ж без претензій)) можливо взагалі комусь мій досвід буде корисним. Пригадайте де всі колишні паспорти. Бо насправді в Україні нам майже чотири роки назад сказали чітко, можете паспорт залишити собі , чи здати.
-
uci/permanent resident/provincial nominee
-
Ставите галочку що не знаєте номер аплікації і буде поле для UCI.
-
Ваш UCI номер, якщо не помиляюсь Якщо помиляюсь, виправьте мене)
-
Питання. Там де номер аплікації? В мене ще нема АОR. Що ставити. Там де: What did you apply? Permanent resident or Permanent resident card? Там де: What application did you submit? Provincial nominee. Ok?
-
мені здається, що вони мали на увазі, що залишити собі другий паспорт, якщо він ще діє. А, до речі, яка процедура повернення паспорта в Торонто? за ідеєю ніяких слотів не треба, і потрібно стати в живу чергу
-
IRCC обов'язково, але ви вказали інформацію про депендантс у формах MPNP не потрібно
-
Так, я так подавалась з чоловiком в однiй заявцi. Можете зробити 2 окремi, хм, тодi це напевно потрiбно 2 акаунта робити
-
Те саме питання але думаю що так
-
Чи можна з одного аккаунта подаватись декільком людям на wp? Дві окремі заявки для чолловіка і дружини
-
Недіючий паспорт обов'язково треба сдавати. Третій не видадуть, якщо просрочений не здати. Якщо його немає фізично, треба писати заяву на втрату, сплачувати штраф, повідомляти поліцію, ціле діло і зайві проблеми
-
Потрібно відповідати чесно..ось моя відповідь. Відео інструкція була для загальних випадків.
22 Jan 2023, 05:40
Post 223596 of 226050
about 2 hours ago