Імміграція до Манітоби
-
Форми тільки обов'язкові потрібні. Довідка з роботи та account statement не є обов'язковими. Для чоловіків бажано скан копія військового квитка з перекладом (якщо є) тому що майже завжди питають. Дуже часто CV запитують після AOR. Як варіант, все це можна додавати, але головне відразу за біометрію сплатити, щоб не втрачати час. З того, що я бачу останнім часом, то все це не дуже прискорює час розгляду. Все залежить від background check. В когось це пару тижнів займає в когось більше року. Саме на цей процес ви взагалі ніяк посприяти не зможете.
-
До вибірки і подачі документів на номінацію - на лей-офф ходити не можна, треба працювати на одного роботодавця мінімум 30 годин на тиждень. Щодо teer, скажіть чоловікові нехай йому дадуть employment verification letter, щоб там чітко було прописано яка в нього професія, які обов'язки (це дуже важливо), на якій основі він там працює і т.п. Маючи на руках чіткі дані про професію та обов'язки, треба дивитися який teer йому підходить. Якщо teer від 0 до 3, то можна не здавати англійської.
-
Дякую, а скажіть ще будь ласка чи така ж ситуація зі зварювальниками? Чи лише будівельники в пріоритеті . Просто ще є можливість перевестися на welder
-
Welder це teer 2, можна без англійської. Хто в пріоритеті - це вже MPNP вирішує кожного разу, коли робить конкретну вибірку.
-
www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1322554&CVD=1322870&CPV=72106&CST=01052021&CLV=5&MLV=5
-
Мене і моїх знайомих, це 5 чоловік, всіх вибрала провінція по тір 3, roofers, в 2023 році, зараз на федеральному етапі, ще знайомий сварщик, говорив що багатьох вибрали а він не попав, що зараз в нього не знаю.
-
Скажіть будь ласка. Я не оплатила біометрію коли подала заявку на ПР. Коли прийшлють АОР , буде запит на біометрію, так ? Мені потрібно оплатити потім чекати до двух місяців щоб здати її? Якщо так, я чи можна зараз оплатити? Чи потрібен якийсь номер чи ще щось? Почитала коментарі і тепер панікую, якщо прийдеться іще щось чекати. Дякую.
-
Всім доброго вечора! Хочу впевнитися. Я отримала новий ворк перміт. І я можу повідомити IRCC pr application через IRCC webform? Правильно я розумію?
-
IRCC рекомендує зробити інакше, ніж ви рекомендуєте. Це рекомендації при подачі аплікації Українцями на новий owp на 3 роки, виключно ті хто в'їхав до Канади по CUAET до 31 березня 2024.
-
Так, чекати запит після оплати можна кілька місяців. Можна оплатити зараз і надіслати інвойс через веб-форму
-
Так