Імміграція до Манітоби
-
Який бал був для EOI?
-
Дозапитів не було.
-
872, але бал важливий тільки, щоб пройти вибірку. Він ніяк далі не впливає на процес.
-
Нещодавно сперечалися в групі щодо WP. Було запитання про медичний огляд, WP і роботу з дітьми. У мене був дійсний медогляд, подалася в січні. Щойно отримала новий WP на 3 роки з коментарем, що при роботі з дітьми, в госпіталі, якщо на момент отримання не було дійсного медогляду, то все одно потрібно буде його проходити і знову подаватися на WP для зняття обмежень. Висновки: новий WP зараз можна отримати за 1 міс, медогляд краще здати. Хоча, виходить, що якщо до 31 березня не встигаєте, то можна податися і так, але потім знову прийдеться подаватися на зняття обмежень. По ціні виходить шило-на-мило, але якщо строки піджимають, то можна виграти час. Якось так.
-
Було питання щодо того, якщо строк WP ще не вийшов, то чи подаватися на новий. До закінчення дійсного WP у мене залишалося 1.5 роки (!), був виданий до кінця дії першого паспорта. Отримала другий паспорт і вирішила ризикнути - подалася на новий WP. Аргумент - написала лист, що отримала новий паспорт і хотіла би подовжити WP. Отримала знову WP на три роки. Тож, все працює.
-
я також у минулому році не писала, коли подовжувала, але тут вирішила не ризикувати - останній поїзд. тим більше як аргументувати, що тільки подовжила минулого року, і тут знову подаюся.
-
Як показує мій досвід довгого листування з різних питань за час перебування в Канаді, чим чіткіші пояснення - тим швидше та успішніше затверджуються заявки/прохання. До речі, ШІ справляється з такими листами на ура.