Імміграція до Манітоби
-
Легче идти по Атлантической программе. Подача через год.
-
Підкажіть, будь ласка, за провінційною програмою за Trade certificate дають 70 балів. Я правильно зрозумів, що можна пройти будь-які курси, і це підійде?
-
Ох, сенкс, дійшло)
-
Так само як і Манітоба має ліміт 6000 на рік. Для всіх, не тільки для українців.
-
вони можуть видати 1000 номінацій, а кількість учасників не обмежена
-
Що означає 1000 номінацій? Типу лише 1000 визначених професій, за якими можна працювати чи лише 1000 людей можуть взяти участь?
-
Справді можна подаватися на пр. Але вони мають лише 1000 номінацій від провінції. Дякую
-
You made me google. Почніть звідси www.gov.nl.ca/releases/2022/exec/0614n06/
-
у вас випадково посилання на програму не лишилося? То не можу знайти(
-
Хтось їздив міняти ворк перміт на американському кордоні? Поділіться досвідом
-
Та шо ж такоэ😳 краще б не знала
-
Таке саме було у Відні в квітні.
-
Хтось знає, якщо отримав single journey travel document, а в ньому віза на три роки, то я зможу потрапити в Канаду протягом трьох років чи все таки менше ?
-
На початку у Бухаресті у всіх одразу забирали паспорти. Ба більше, там і біометрію сдавали у посольстві, а не в візовому. Потім все стало «як у людей»)) Але на початку було саме так - здали відбитки, забрали паспорти, через декілька днів забрали паспорт з візою.
-
Чи не можете поділитися посиланням, буду дуже вдячна!
-
Вони поряд з океаном, тобто до всього додається вища вологість. Я є в їхній групі, бо спершу думала туди їхати. То ті хто приїхав в червні казав що таке враження що це квітень
-
"Так тепло як і в Манітобі" мені дуже підняло настрій☺️
-
Зимою так тепло як і в Манітобі :), в Манітобі може бути і холодніше. Але там довші зими і суворіший клімат в загальному. Дощове літо.
-
Я прикіпіла до Манітоби))) навіть не знаю як я зраджу. А якщо серйозно, то звичайно хочеться вибрати найлегший шлях до імміграції. В НЛ зими суворіші чи не так?
-
Так, там зараз найпростіша програма. Йдіть до них на сайті, там все описано.
22 Jan 2023, 05:40
23904/233176
29 minutes ago