Імміграція до Манітоби
-
It's Friday again Then Saturday, Sunday, what? It's Friday again Then Saturday, Sunday, what?
-
На сайті celpip - після того як там зареєструєтесь - в особистому кабінеті будуть доступні два повні пробні тести (безоплатно). Можна там спробувати сили
-
Для оцінки своїх знань можете пройти listening. В кінці є шкала з балами. Тільки слухати один раз. Відповіді записувати в процесі. Якщо чесно зробите тест - побачите свій рівень.
-
youtu.be/AsmdHjp3qEM
-
Я ж про це і кажу, що якщо один з модулів нижче за потрібний рівень, то CLB буде нижчим відповідно, тобто рахується по найгіршому модулю
-
t.me/uccmb/16489
-
В таблиці є мінімальні бали для кожного CLB, якщо з якоїсь дисципліни бал нижчий за табличний, то і CLB буде нижче. У мене середній IELTS 7,5 але CLB 7, бо writing 6.5
-
Я про те, що якщо ти не набереш необхідні 3.5 як вимагається, а буде 3, то ти не отримаєш CLB4
-
Дайте пруф
-
До чого тут CLB 4, ви зовсім про інше, я про те як набрати бали по CLB для self-assesment
-
Будь ласка, не вводьте в оману людей. Я вам навів офіційну інформацію у повідомленні вище. Для clb 4 із reading може бути 3.5 по IELTS
-
Рахується по найнижчому, наприклад, якщо у вас IELTS три модулі задні на 6, а один на 5,5, то у вас не буде CLB 7, а буде CLB 6
-
IELTS: reading 3.5, writing 4.0, listening 4.5, speaking 4.0. Оце CLB 4
-
Clb не рахується по найнижчому модулю
-
Трохи не так що саме?
-
А на якому сайті пройти самі тести? Просто для перевірки знань? IELTS сайт? Щоб хоча б орієнтовно знати від чого відштовхуватися
-
не TOEFL, в Канаді CELPIP ще можна здати
-
Трохи не так. Будь ласка, перевіряйте інформацію. Ось таблиця для порівняння як досягнути clb 4 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html
-
В Україні самий розповсюджений IELTS, в Канаді є інші мовні сертифікати, там є здається CELPIP чи ще якісь, але на кожен з цих іспитів є калькулятор, який переводить їх оцінки в оцінки CLB
-
зрозуміло дякую, вважала, що це тестування проходять саме по канадським, внутрішнім тестам, а не по IELTS, хотіла перевірити себе, протестувати )
22 Jan 2023, 05:40
25373/229593
27 minutes ago