Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, а мед страхування буде відразу чи через деякий час, їду з двома дітьми...по різному пишуть
-
То дозвіл на перебування visitor record. Його треба попросити в аеропорту, якщо не має ворк чи стаді перміт
-
Visitor record то для тих хто не має ворк перміт чи стаді перміт. Наприклад для бабусь, які не в стані працювати.
-
Що це таке?
-
Буде visa records швидше за все.
-
5 місяців синові. Просити в аеропорту study permit для нього?
-
Для дружини work permit, а для дитини якщо неповнолітня, то або study permit or visa records
-
Сьогодні забрав наші візи у Відні. Мені в паспорт вклеїли Multi до кінця дії паспорта у 2028 р. Дружину і сина подавав по внутрішньому паспорту і свідоцтву про народження. Їм кожному зробили Single Journey Travel Document - звичайний листок А4 з такою ж вклеєною візою, але в'їзд одноразовий і тривалістю до жовтня (півроку). Чи я правильно зрозумів, що віза тільки для в'їзду їм, далі підтвердженням законного перебування у Канаді буде work permit?
-
а, завантажити, ясно, вибачте не зрозумів, думав там якась інтеграція є
-
Я особисто робив тільки для себе, бо нещодавно літав в США. Але я думаю, що для всіх членів сім'ї можна завантажити сертифікати туди.
-
о, там можно підтягнути сертифікати?
-
Можна в одному додатку, там є опція add traveler
-
ArriveCan для кожного члена родини - окремо скачувати на телефони? та для кожного підтягувати свій сертифікат та квитки? чи можна зробити це в одному додатку? Вибачаюсь якщо питання вже було
-
Так і зробимо, у когось швидко, хтось затримується на 6 - 7 годин
-
Я з риму через калгарі лечу, але читав люди радять не менше 4 год запасу
-
Теж цікавить..
-
Так...в посилку вклали ці фойл лесс візи , вклеїли мульти і до кінця паспорту
-
У кого був досвід, усі рейси на Манітобу через Торонто, в аеропорту Торонто оформлення дозволу на роботу, скільки часу бере ? Квитки брати з яким запасом часу?
-
Бо я чув десь в чаті якомусь "страшилку" що вклеїли наче в паспорт 6 місячну...але фото ніяких не було. Тому думаю що це просто страшилка або якась дика "некомпетентість" працівника який робив вклейку
-
Ви отримали foil-less візи і вислали на вклейку і отримали мульті і на довгий термін?
22 Jan 2023, 05:40
Post 28520 of 221074
13 minutes ago