Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, хто вже летів до Вінніпегу, які були пересадки і скільки часу зайняла таможня(отримання ворк перміту тощо)?
-
Дякую
-
Доброго ранку, підскажіть як відправити паспорт на вклейку візи в Німеччині
-
Пошукайте на вище вказаних ссилках.
-
www.ukrainetakeshelter.com host4ukraine.com icanhelp.host
-
багато різних груп, шукайте по словам Манітоба, Вінніпег. Я вже не пам‘ятаю в якій саме, підключена до усіх можливих. Багато інформації в групі КУК.
-
У вас відповідь є в запитанні. Аеропорт прибуття до Канади, у вашому випадку, це Торонто. В мене, наприклад, був Монреаль.
-
Доброго вечора, скажіть, будь ласка, а як мені знайти цю групу? Як вона називається? Щиро дякую 🌸
-
Я нашла людину за місяць до приїзду у фейсбук і вони нас прийняли, ми живемо в сім‘ї і дуже задоволені, вони дуже добрі і з усим нам допомогли.
-
Скажіть будь ласка, вам вдалося зняти житло ще до приїзду на довгий термін?
-
я вказувала адресу де живемо. На момент прибуття в нас було вже житло домовлено.
-
Вижу маєте на увазі карантин чи аеропорт прибуття?
-
я вказувала адресу в Манітобі. Все ок
-
www.ukrainetakeshelter.com/search/?query=Winkler,%20Manitoba,%20Canada&lat=49.187089&lon=-97.937622
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, у додатку ArriveCAN аеропорт прибуття вказувати кінцевий, якщо летимо до Вінніпегу з пересадкою у Торонто?
-
Дякую, у мене відбувається процес глибшого розуміння мови 😉
-
Free within Canada - безкоштовно в межах Канади, тому тут within 72 має смисл 'в межах 72', тобто, не більше. Протягом - during
-
Дякую!
-
Не раніше, чим за 72 години до прибуття в Канаду.
-
Within це протягом, тому я не зовсім розумію коли його потрібно заповнювати? Я маю квитки, тому можу заповнювати вже?
22 Jan 2023, 05:40
about a minute ago