Імміграція до Манітоби
-
Знаю випадки коли з Львова до Кракова 12 годин іхали на автобусі
-
Кажуть, що черги на кордоні дуже великі. По декілька діб люди там
-
Краків повно місць на здачу біометрії. Для чого їхати в Німеччину?😊
-
Доброго дня. Підскажіть, будь-ласка, в якій країні Європи краще записатись на біометрію, де черги менші: Румунія чи Німеччина. Поки що ще в Україні.
-
В Україні замість зайців все зжирають слимаки!
-
В гугл написано що мінімальна температура в Вінніпег до -22
-
Літом теж 30, тільки з +)
-
www.delta9.ca
-
І в яку ціну там добрий стаф😃
-
Я бачила у вас тут шопи з канабісом є. То можуть і слони з'явитись, і не тільки.
-
Піздно, слонів нема і добре 😄
-
Ще олені можуть завітати і з'їсти усе...а якщо не зможуть за ніч, то прийдуть наступної ночі і доідять... Короче не їдьте сюди 😂😁😉
-
А білки тирять помідори. Або понадгризують їх прям на кущі. Теж падлюки, корочє.
-
Зайці то падлюки. Вони жеруть все, що ви намагаєтесь вирощувати на грядці. Ну, крім зеленого лука та перцю чілі 😂
-
Помітила, що тут качки хотять замість голубів. І сьогодні бачила одного зайця. То моя дочка так закричала від щастя, що люди з вікон повиглядали))
-
Як вам Вінні, тре питати після першої зими :)
-
Ми налаштовані позитивно, відео багато глянули, налаштувалися вже трохи) сподіваюсь все буде гаразд, зовсім скоро приїдемо ❤️
-
Це чудове місто, але не з першого погляду! Коли трохи роздивитеся то сподобається обов‘язково! Власний досвід після 2-х тижнів тут😉🥳
-
Цього не знаю
-
А як при цьому з візою якщо треба поїхати, а віза скінчилася? Це якось окремо подаватися треба на ворк візу?
22 Jan 2023, 05:40
28963/233039
less than a minute ago