Імміграція до Манітоби
-
Так прийшло biometric instruction
-
visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/news/higher-volumes-than-usual
-
visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/news/ukraine-are-closed-until-further
-
Ну, там у Вас же має бути вказано у листі, що-де від Вас просять. Взагалі, біометрія здається у візових центрах - в Україні в даний момент, здається, не працюють VAC'и...
-
Я Вам так відповів, бо запитання 'до 16-и років' - це і 5 років, і 10 років, і 15 років, тому однозначне запитання 'з якого віку' 🙂
-
Тоді треба записуватись, та сдавати відбитки пальців
-
Що значить біометрія прийшла? Уточніть будь ласка що маєте на увазі. Сдогадуюсь, що ви про запрошення, що прийшло на її сдачу?
-
А підскажить як що біометрія прийшла що робити?
-
А зрозумів дякую
-
Тобто, з 14-и років потрібно здавати біометричні дані.
-
If the person is 14 years old when the application is received by the IRCC office, a biometric instruction letter (BIL) must be issued to the client, and biometrics are required in support of the claim, application or request.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/identity-management/biometrics.html
-
Підскажить а на дітей до 16 років біометрія робиться?
-
Не відхилять, ми подавали на всю сім’ю, ми з дитиною отримали візи, чоловік чекає можливості здати біометрію, не відхилили
-
Дають термін 30 днів, але можна просити на продовження, я подавала аплікацію на всю сім’ю, вчора з дитиною отримали візи, аплікація чоловіка ще у розгляді, бо він не здав біометрію, має здати за 30 днів, ясно, що він не вкладеться у цей термін, тому я писала на веб форм і просила відтермінувати до моменту, коли буде можливість йому виїхати і здати , або коли буде в Україні можливість це зробити
-
Вказувала прописку
-
Дякую
-
Очікуйте комунікації. Якщо ви відповідали на 100% умовам програми, у вас був дійсний тест, то чекайте нашої відповіді
-
Запитання до волонтерів КУК щодо опитувальника, який заповняли раніше ( закріплене повідомлення). Висновків ще немає? Чи варто чекати якихось змін саме по програмі імміграції?
-
як гадаєте, чи потрібно у додаткові документи підвантажити запрошення від КУК яке було раніше? чи краще не перевантажувати офіцера?
22 Jan 2023, 05:40
31761/230031
42 minutes ago