Імміграція до Манітоби
-
Дякую, зрозумів Прилітаю у кінці січня, сподіваюсь нічого не зміниться
-
Так. Цього часу достатньо. Тількі спочатку шукайте квартиру, шоб вам точно підтвердили наприклад доступність з першого березня. І лютий ви робите доки
-
Поки що всіх розселяють.
-
За місяць вас переселяють в інший готель, то якщо не хочете з речами таскатиме краще одразу починати з пошуку квартири
-
Пару тижнів??? Ого, то це я встигну перші доки зробити і в MPI сбігати. Навіть не прийдеться аірбнб знімати
-
оу( на місяць вже не вийде?
-
Зовсім не на довго пару тижднів. І як раніше написати за пролонгацію, в зв‘язку з пізнішою датою оренди квартири. Більше не дозволяють.
-
А зараз досі розсілюють у готелі?
-
Ого, навіть так, це добре Казуси з тим що самостійно засілюсь та доведеться платити виключені?😅
-
Навіть якщо нікого не буде, то біля стійки із соняхами буде телефон для виклику шатлу із готелю.
-
Питаю бо обираю зараз квиток з торонто до вініпега
-
Скажіть будь ласка, по приліту в аеропорт Вініпегу я так розумію треба буде звернутись до волонтерів в аеропорту Так ось, до котрої години вони зазвичай знаходяться там?
-
Ну не знаю. Перший рік тільки. Може щлсь зміниться
-
Можливо. А я їду кудись) Бо повертатися нема куди, країна в руіні, а пробувши у днр 2-3 місяці доброго мало побачиш
-
165 аплікацій=165 сімей (не залежно чи там одна людина чи десятеро дітей)
-
Я не про те. Дуже багато приїхали людей, які мають зв'язок із провінцією, особливо через родичів. Сподіваюся, що за наступні кілька місяців ця вибірка матиме приємніші цифри.
-
Можливо не всі вирішились, або подає аплікацію лише один член сім'ї
-
Я особисто сподіваюся, що спеціальна вибірка буде існувати до закінчення війни. Як показала історія цих кількох місяців,по ній відібрали всього 165 аплікації.
-
Я про спеціальний відбір для українців) Ех вже не дочекаюсь вивчитись на трак
-
Онтаріо, Британська Колумбія. В Альберті менше
22 Jan 2023, 05:40
3401/234324
2 minutes ago