Імміграція до Манітоби
-
Все одно за раунд то чудова ціна
-
Ви знаєте,є одна крута штука,якій я дуже заздрив в Україні і був щиро здивований за кордоном. Вдома «наші» один одному - ворог і згодні з’їсти за найменшу помилку,про те іноземці в Україні дуже дружні і за своїх «порвуть як Тузик грілку», виїхавши «за кордон» я щиро був здивований,якими дружніми можуть бути «наші» Причину так і не зрозумів,чи то чужбина так єднає,чи то виїздять кращі... Про те,все рівно,Дякую,співгромадяни,що лишаєтесь людьми...
-
Забув уточнити. 800 то я мав на увазі юсд, а не кад. Тобто кадів буде 960 приблизно
-
Так, я там і дивлюся) мені все подобається
-
Якщо хтось може ще щось максимально схоже, то буду вдячний - завжди добре мати альтернативу )
-
Дуже хороший аґреґатор, як мінімум, для прицінитися aviasales - тут прекрасні фільтри та куча налаштувань, що-як краще підібрати
-
Тоді їх алгоритм і справді побачив неочікуваний попит і система підняла ціни)) виглядає логічно
-
От і ви не вірите) А я це робив анонімно, тобто ще не створюючи акаунту, також вимкнув геолокацію, чистив cookies, cache браузеру, використовував режим інкогніто, VPN для зміни IP адреси та навіть намагався шукати квитки з телефону - ціни на сайті авіакомпанії були одні й ті самі.
-
Я гадаю ціна «штучно» зросла виключно для вас, бо компанії бачать що ви шукайте, значить вам дуже потрібно летіти і піднімають ціну. Це поширена практика і саме тому рекомендують шукати у режимі інкогніто або з різних пристроїв
-
Зрозумів. Я поки що планую (якщо запросять, бо навіть ще заявку не подава) без дружини і дитини їхати.
-
Непогано) Я, до речі, трохи більше року тому довго обирав квитки на рейс з України до Туреччини - багато разів обирав та скасовував місця та багаж, щоб знайти найвигідніший варіант. Усі, кому я про це розповідав, мені не вірили, однак мені вдалося штучно створити попит на квитки й їхня вартість зросла не менш ніж у півтори рази. Тож мені довелося чекати наступного дня, щоб ціни знов повернулися по попереднього рівня.
-
Так) ці лайфхаки я вже прочитав)) але все одно дякую
-
успіхів, і ще раджу шукати квитки в інкогніто режимі, та пробуйте і з телефону і з ноута, у мене завжди з телефону на доларів 70-100 дешевше ніж з ноутбука)))
-
Булу мати на увазі! Дякую
-
Зрозуміло, дякую за пораду!
-
О’кей. Дякую! Я власноруч ще жодного разу квитки не купував хоч і облетів майже весь світ (окрім Австралії та Нової Зеландії)
-
ну, і ще, звичайно, залежить, за ск. часу до перельоту берете - якщо до місяца-півтора часу, то буде дорожче, ну, і сезон теж має значення - влітку упівтора дорожче ніж узимку
-
Так, Аня права, так ще й у нас якраз літом найдорожчі квитки бо всі канадійці повертаються на канікули додому, тобто летіли в найдорожчий сезон. До речі авто брали через групу fb українську в Манітобі.
-
Ми в серпні 2019 за купівлю раунд тріпу до Вінні на 2х сплатили 2.2тис кад
-
Щось дорого якось..Я через агрегатори дивився и ціни значно нижчі
22 Jan 2023, 05:40
35701/233176
34 minutes ago