Імміграція до Манітоби
-
destinationcanada.vfairs.com/en
-
А можно посилання чи як можно потрапити на цю ярмарку? Вона проводиться онлайн?
-
Знайшла. 2148. 😬
-
Так, для того щоб шукати роботодавця. Для ЕЕ це вочевидь не вистачає
-
Підходять для чого? Для пошука працедавця, отримання джоб офера та робочої візи - так. Для іміграціі через КУК - ні.
-
на комп'ютері то CELPIP
-
Це той що тільки на комп'ютері?
-
Ось я пригадала. Йому колись вираховували нок. Та починався з 21 здається. ДЯКУЮ.
-
Ой, набрехала, вибачаюсь😊 наче ваші оцінки підходять🙂Ось тут деталі www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html
-
Різні тести. Ваш чоловік здавав ielts. А в табличці in demand професій пишуть бали за тестом CLB. Онлайн конверторів clb->ielts і в зворотньому напрямку є багато.
-
0714 це НОК level 0 тобто необхідно мати менеджерський досвід. Мені чомусь здається що краще шукати в level B
-
ще гляньте 2131, мій чоловік працює з госпіталями, то каже що там або civil або MEP engineers, aбо, facility manager/engineer. Тільки не дивіться на назву посади, дивіться на обов'язки, що він виконує.
-
А можна пояснити в чому різниця? Честно кажучи я не знаю.
-
Так, це нажаль не достатньо. У таблиці, що вище скинули мається на увазі CLB 5, а це як раз 6 з IELTS
-
L: 5 R: 4.5 W: 5.5 S: 5.5 Overall: 5
-
Дякую за допомогу. Але тут Трохи не те. Намагаюся відкрити класифікатор. Але сайт висить чомусь. 🤔 може пізніше.
-
CLB 5, чи IELTS 5? Це різні оцінювання
-
Це не тільки транспорт. Залізьте глибше в НОК 0714 і почитайте
-
Якщо через КУК, то вимога мінімум 6 балів за кожен модуль. Англійської вашого чоловік поки що недостатньо
-
В нас старший син якраз має їхати на навчання у Європу. Тому для нас ще один студент is too much 😬
22 Jan 2023, 05:40
35813/233181
4 minutes ago