Імміграція до Манітоби
-
Чекаємо
-
димтро вже виправив пост. буде лінк :)
-
Дуже цікаво
-
І як долучитися? :)
-
Всім привіт. У п"ятницю відбудеться онлайн-вебінар "Перші кроки іммігранта в Манітобі під час COVID-19". Час 12:00 за часом Вінніпегу. Основні питання: - документи (SIN, Manitoba Health card, рахунок в банку, driver's license) - пошук житла під час карантину - питання адаптації дітей - питання пошуку роботи - програми адаптації (Manitoba Start, English Online etc). та інші питання. Лінк на Zoom буде пізніше
-
Та ні. Немає сенсу поки що. Тільки почали розгляди. Може за тижні 2 подзвоню, якщо по вебформі змін не буде
-
Не раніше, як почнуть аутлендерів обробляти ;) просто хочеться побачити вже що все пассд! От тоді вже легше буде, а то все ще десь там піджимає усередині, що щось не так ;)
-
Так. Тиша. Жодного гост апдейта. Начебто усе пройдено крім секуріті чек. Але кажуть, що почався масовий процесинг грудневих. Ми 26го числа. От чекаємо, може наступного тижня якісь будуть зрушення з мертвої точки
-
чудове відео, вже хочеться там жити :)
-
По FSW в мене 64 балла. Тільки IELTS перездавати. І на всі 7. Не знаю чи вийде, але буду пробувати.
-
Активувати мабуть. Не вистачає баллів для Federal skilled worker program. І пише що профіль буде не активний
-
Ще варіант, здати IELTS також чоловіку
-
Дякую😊
-
Всім привіт😀 довго читаю чат і прийшов нарешті час на запитання🙂мріємо про Манітобу. ielts здала (6.5 6.5 6 6) wes теж готовий. 2 роки досвіду кухаря-кондитера.Не вистачає одного бала в FSW щоб зареєструватися в ЕЕ. Тому розумію, що в немає шансів через український конгрес пройти немає😪 підскажіть чи варто спробувати зареєструватися в програмі Мордена? Чи краще пробувати перездавати IELTS?