Імміграція до Манітоби
-
Зараз з усім так, в мене на суботу запланований IELTS і організатори на сьогодні ще не знають чи він відбудеться 🙈
-
😂 оце так складнощі перекладу...
-
Декілька років тому мав розмову з одним чоловіком, який займався рекрутингом українських трактористів та комбайнерів на канадські ферми. Так він переповідав одну історію, яку йому в свою чергу розповідав канадський фермер. Як у ті часи, коли ще не було вимог знання мови, взяв він собі дуже хорошого тракториста, от тільки з англійською у нього була біда. І от одного дня дав він йому завдання обробити одне поле гербіцидами, а той, чи не зовсім зрозумів чи зовсім не зрозумів але посоромився признатися і перепитати, сказавши "буде зроблено", поїхав на поле до сусіда і спалив останньому увесь врожай на тому полі.
-
Справа в тому, що бувають дійсно аплікації, які часто виглядають як гра в лотерею. Наприклад, при заповленні онлайн-аплікації, люди можуть вказати, що у них є тест 6.0 і вище, а насправді, немає підтвердження. Хтось відсилає з тестом нижче 6.0 з надією, що "дадуть добро". Оскільки ми маємо трохи автоматизації, то такі аплікації навіть не розглядаються, а відсіюються відразу після 1-секундного перегляду, щоб впевнитись, чи немає помилки. Переважна більшість аплікацій відповідають вимогам. Якщо ви думаєте, що у нас сотні аплікацій, то це не так. Вимога мати активний профіль у Експрес Ентрі: а це мова 6.0 мінімум, плюс оцінка освіти від канадського центру, та окремо вимога щодо професії зі списку роблять свою справу, і ми отримаємо практично завжди аплікації від людей, які дійсно відповідально підходять до процесу імміграції.
-
На скільки я зрозумів: - перший відсів іде на етапі заповнення форми ( чи ви відповідаєте ви програмі і чи дійсно можете реалізуватись) - другий відсів - співбесіда онлайн - на ній стає зрозуміло чи Ви дійсно потребуєте допомоги КУК як Ураінець,чи ви просто хитрюга,яка ховається за благими намірами - третій відсів - подача документів - четвертий відсів - офіцер у Вінніпезі від гаверменту
-
Як на мене невдале порівняння з вишами. У КУК, на скільки я розумію, немає ніяких квот по кількості аплікантів. Заходите на сайт, читаєте вимоги, чесно відповідаєте на питання і якщо все сходиться у вас практично 100%-й шанс отримати запрошення від КУК. Ну а далі все залежить тільки від вас
-
Три десятки людей - це мало? Не забувайте, що КУК - це громадська організація, де все робиться виключно силами волонтерів. Ми процесимо аплікації якомога швидше, але маємо вичерпні ресурси. Крім того, не забувайте, що програма імміграції має дуже конкретні вимоги, і не усі апліканти їм відповідають. Частина аплікацій відсіюється в процесі розгляду.