Імміграція до Манітоби
-
У 2019 році Канада відмовила у візі понад 26% заявникам з України, повідомив в ефірі Радіо Свобода посол України в Канаді Андрій Шевченко. Порівняно з попередніми роками ситуація «радикально не змінилася», резюмував він. www.radiosvoboda.org/a/news-kanada-vizy-ukrayintsi/30473955.html
-
Тим не менше є люди, які їдуть вже. Навіть якщо КУК буде піднімати якесь питання щодо цього листом до федерального уряду, ви ж розумієте, що ймовірність якоїсь швидкої зміни 0.000001%, бо відмови через конкретні причини. Таких звернень було вже чимало, повірте. Можливо, є сенс замовити детальне пояснення
-
Альтернативного рішення не буде. MPNP не може міняти програму через кілька відмов у візах. Нагадаю, що візи - це виключно функція федерального уряду. Якщо MPNP вирішать тимчасово зробити скайп-інтерв'ю через COVID-19, то про це буде офіційне повідомлення
-
Доречі, я сама працюю з сайтами, і зараз в багатьох нишах, котрі пов'язані з будь яким traveling, є проблеми дуже серйозні. Наприклад, в мене просто шалений спад попиту з США, Канади та Індії, бо наші клієнтам у майбутньому потрібно буде їхати в Україну. Всі сидять та бояться та відкладають.
-
ну да((
-
Може у них там штучний інтелект зламався чи що???
-
Три рази один і те саме?!!!! Жесть якась
-
Прошу вас розглянути можливість скайпу з іміграційним офіцером! Поки що ситуація просто патова. Я витратила великі гроші та нерви на ці візи, і що я отримала? Якщо у канадської сторони є оф.привід нас не пускати через covid, то давайте щось з цим робити. Бо зі мною, як і з іншими аплікантами все ок,з документами все більше ніж ок. проблема явно на іншому рівні. Прошу комітет звернути увагу на зовнішні чинникии та подумати над альтернативним рішенням
-
В мене немає слів , якщо чесно ... може зараз період такий , що відмови дають