Імміграція до Манітоби
-
Тим не менше є люди, які їдуть вже. Навіть якщо КУК буде піднімати якесь питання щодо цього листом до федерального уряду, ви ж розумієте, що ймовірність якоїсь швидкої зміни 0.000001%, бо відмови через конкретні причини. Таких звернень було вже чимало, повірте. Можливо, є сенс замовити детальне пояснення
-
Альтернативного рішення не буде. MPNP не може міняти програму через кілька відмов у візах. Нагадаю, що візи - це виключно функція федерального уряду. Якщо MPNP вирішать тимчасово зробити скайп-інтерв'ю через COVID-19, то про це буде офіційне повідомлення
-
Доречі, я сама працюю з сайтами, і зараз в багатьох нишах, котрі пов'язані з будь яким traveling, є проблеми дуже серйозні. Наприклад, в мене просто шалений спад попиту з США, Канади та Індії, бо наші клієнтам у майбутньому потрібно буде їхати в Україну. Всі сидять та бояться та відкладають.
-
ну да((
-
Може у них там штучний інтелект зламався чи що???
-
Три рази один і те саме?!!!! Жесть якась
-
Прошу вас розглянути можливість скайпу з іміграційним офіцером! Поки що ситуація просто патова. Я витратила великі гроші та нерви на ці візи, і що я отримала? Якщо у канадської сторони є оф.привід нас не пускати через covid, то давайте щось з цим робити. Бо зі мною, як і з іншими аплікантами все ок,з документами все більше ніж ок. проблема явно на іншому рівні. Прошу комітет звернути увагу на зовнішні чинникии та подумати над альтернативним рішенням
-
В мене немає слів , якщо чесно ... може зараз період такий , що відмови дають
-
Тобто ця технологія і визначає кому давати візу а кому ні? Цікаво у неї якісь критаріальні параметри для прийняття рішення чи рандомні? Якщо в 2018 вони на китайцяй і індійцях випробовували то схоже що тепер тестують на українцях ))
-
News from 2018: Earlier this year, federal officials launched two pilot projects to have an A.I. system sort through temporary resident visa applications from China and India. Mathieu Genest, a spokesman for Immigration Minister Ahmed Hussen, says the analytics program helps officers triage online visa applications to “process routine cases more efficiently.” He says the technology is being used exclusively as a “sorting mechanism” to help immigration officers deal with an ever-growing number of visitor visas from these countries by quickly identifying standard applications and flagging more complex files for review. globalnews.ca/news/4487724/canada-artificial-intelligence-human-rights/