Імміграція до Манітоби
-
Ви це маєте на увазі ? Тут пише більше ніж 6 місяців перебування
-
Моя дружина з Калуша
-
Таблиця в формі 5257b, там всі подорожі, а тревел хісторі - там копії паспортів
-
Таблиця в анкеті є, але, це Не відміняє розділу travel history. Це два різних розділи! В один потрібно точно грузити всю вашу хісторі, а для цього потрібні документи що це підтверджують.
-
Ввечері зайду з комп’ютера , подивлюся точно. В основній анкеті (Не пам’ятаю точного номеру) ? Чи в travel history знаходиться ця таблиця ?
-
Це розділ travel history, а є ще сама анкета там таблиця з датами ваших поїздок. І ще schedule 1 - там точно про поїздки з датами. В travel history- все правильно, там Потрібно паспорт старий додавати.
-
Так. у мене був порожній новий паспорт, у чоловіка з останньою поїздкою
-
Хмм таблиця ? Це в переліку supporting documents? Не пам’ятаю такого . Там просто пише , копії паспортів, віз і печаток
-
окремо заповнюється таблиця з УСІМА поїздками - країна, місто, дати поїздок. А скани - тільки того, що було в паспорті. ніяких запитів в додатково не робили, наведеного вище вистачило.
-
Тобто ви надіслали тільки першу сторінку старого паспорту , без віз і печаток , в вас цей варіант пройшов ?
-
Не зрозуміла тоді, ви вище написали по пам'яті, але у pavlina забрали паспорт, вона ж не може пам'ять додати) треба або скани або якусь бумагу з прикордонних органів
-
відсканований паспорт - сторінки з даними (у чоловіка щось було, у мене тільки перша сторінка)
-
В мене забрали и при мені сказали, що вони утилізують за законом. Я ще там крокодилячі сльози пускала, що мені може знадобитися цей паспорт(ванга)_ не віддали. Це в 17 році було
-
Я звичайно не впевнений, але промайнула така думка, чи є можливість уточнити там де у вас забрали старий паспорт, вони старі паспорти утилізують, чи можливо десь в архівах зберігають ще якийсь час
-
А шо Ви в тревел хісторі підгружали? Там написано паспорти
-
Хм, а Ви по пам'яті дати поїздок відновити не можете? по фотографіях або ще якось? ми подавалися фактично з порожніми паспортами, лиге десь 10% було підтверджено штампами
-
Я сама може ще буду відсилати піздніше, бо була в Мінську в 13 році , там же немає штампів( тільки приблизно пам'ятаю. Ще багато читала про Крим, нам нічого вказувати не потрібно, це так на всякий пишу, можливо хтось їздив після 2014 року та вагається. Але все інше, Білорусь, Молдова і т.д де не було штампів- але це НЕ Україна, це потрібно вказати
-
Дякую за відповідь 🤗
-
Так, весь старий паспорт з візами. На візу треба 5 років, але на подальші етапи потрібно 10 років, в мене як раз з 10 року хісторі.
-
В принципі від 2017 року в мене є travel history , але не велика . Виходить , запит з прикордонної дадуть ще за 2 роки , тобто від 2015. В будь якому випадку буду подавати запит в прикордонну , а там буде видно ... Наталя , ви просто вказали скани всіх віз зі старого паспорту ? Можу пошукати в старих документах копії , але не впевнена , що вони є.
22 Jan 2023, 05:40
40838/229773
3 minutes ago