Імміграція до Манітоби
-
Та це зрозуміло. Пропхнемося за 3 роки, діватись нікуди. Може хто не пррлізе - LMIA выбьє в роботодавця, і потім зайде
-
Ось тут інформація про прохідні бали immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/ Skilled Worker in Manitoba Number of Letters of Advice to Apply issued: 260 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 734 International Education Stream Number of Letters of Advice to Apply issued: 42 Skilled Worker Overseas Number of Letters of Advice to Apply issued: 20 who were directly invited by the MPNP under a Strategic Recruitment Initiative Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 713 Of the 322 Letters of Advice to Apply issued in this draw, 27 were issued to candidates who declared a valid Express Entry profile number and job seeker validation code.
-
Ну такого в мене немає. Поки рік на однлму місці не відпрацюю - продаватись не буду А як підтвердити досвід усе у відкритому доступі є
-
багатьом треба і підтвердження досвіду з України.
-
Так і є. Але який зараз мінімальний відбір по СВМ? По СВМ все буде добре. Тут лише рік або більше стажу набити, або мати, підтягнути англійську і взяти усі документи про освіту .
-
Так, може трохи підскочити, але тоді лише чекати чи вчити англійську. Сам знаю що не усе так добре, але проліземо)
-
Ну ось. 734 не так вже і багато
-
news.gov.mb.ca/news/index.html?item=57417&posted=2023-01-05
-
А звідки число 11200? Є офф інфа?
-
Якщо є рік роботи принаймні, підтверджена освіта в універі і мінімально необхідна англійська, вік 21-45, то це 733 бали.
-
Дякую
-
Ну ось. Підрахував що частина піде по СВО (третина) , -25% дітей, то виходить 5628 + 500 майбутніх ньюкамерів десь.
-
Тупняк
-
це про що? англійська 4*12 = 48
-
@weswestern видали скам
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
ви забуваєте, що щодня прибуває 20-40 нових людей
-
Так 2 роки то 100 балів)
-
коледж після 9-го класу - це 4 роки освіти. Два роки - це закінчення школи, а два роки професійна освіта. Тобто рахують тільки 2 поки освіти після школи
-
Тоді лише англійською витягувати
22 Jan 2023, 05:40
42454/233176
29 minutes ago