Імміграція до Манітоби
-
Дякую.
-
Пошукайте по цьому чату по ключових словах довідка, несудимість тощо. Ви побачите наскільки це все просто і не потрібно ускладнювати собі життя.
-
Ще питання, якщо работодавець (укр) робить цей reference letter але українською, яка правильна назва довідки на українській? Найбільш релевантна.
-
Дякую
-
Я використовувала такі фрази «Для надання за місцем вимоги», «рекомендаційний лист»
-
Бо мені тут кажуть що мене чуть не депортують якщо я не підтверджу. Ну неможливо дістати ті доки.
-
Скажіть будь ласка, якщо в мене немає ніяких документів для підтвердження досвіду в укр то це просто буде 0 балів по цьому пункту і все?
-
Чи я щось не там читаю ?
-
Друзі хто відправляв на вклейку паспорти з Франції? Бачу тут нема реквізитів для оплати як в Німеччині.... А типу просять чек виписати і вкласти ?
-
Так, 0 балів. Ви можете підняти бали, якщо здасте добре англійську
-
Такі питання тут кожен день. Кірм джобоферу, вам потрібно взяти employment verification letter від місцевого роботодавця, де буде вказана вся інформація щодо вашого працевлаштування. Цей лист має бути свіжий для LAA.
-
Дякую за відповідь. Verification letter є, тільки в ньому не має інформації стосовно зп і годин(легал відділ не готовий то включити, в них є бланк яким вони користуються і все). Тобто в Verification letter є інформація про обов язки гарно розписана, про посаду, і про термін роботи(працював з по). А в job offer є все решту, години, зп, бенефіти. Власне цікавить чи така комбінація Verification letter + job offer може підійти?
-
Щиро дякую за інформацію!
-
Так, таке буде ок. Деколи офіцер ще просить додати пейстабс.
-
Доброго дня, якщо на employment verification не поставили печатку (роботодавець аргументував це тим, що на офіційному бланку є водяний знак компанії). Сам референс має всі необхідні данні та підпис мого беспосерднього начальника. Чи потрібно буде писати пояснювальний лист до цього референсу стовно відсутності штампу компанії?
-
Це в Канаді? Бо я навіть не бачила в моїй компанії печаток. Достатньо офіційного бланку компанії
-
Вітаємо, Anastasiia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Не ставлять там печаток. Може бути підпис контактної особи. Головне, щоб був телефон та імейл представника компанії з яким можуть зв'язатись
-
Є люди які робили довідку про несудимість у Польщі вже тут у Канаді?
-
Доброго дня, моє питань скоріш за все заїжджене, але все-таки скажіть я з сім'єю в березні приїжджаю до Вінніпегу , цікавить 2 питання, англійський тільки почав вчити, роботу як швидко можна знайти і на яку оплату можу розраховувати і дитячі садки , який час потрібен аби дитину можна втиснути до садочка) дякую за увагу.
22 Jan 2023, 05:40
Post 42729 of 225514
3 minutes ago