Імміграція до Манітоби
-
Ви платите гроші тільки тоді, коли вже пройшли ЕОІ і заповнили LAA.
-
Доброго ранку, чи може хтось підказати, як саме виглядає процедура вклейки візи вже в Канаді
-
Подаєтеся заново на візитор візу, не cuaet, а звичайну. Після погодження відправляєте паспорт в Оттаву поштою, потім його вже з візою надсилають так само назад.
-
Дякую
-
Я особисто не стикалася, тому точно не підкажу. але думаю, що це можливо, бо , скажімо, якби старий паспорт скінчився, то ви б і так новий відправляли.
-
Тобто якщо я вже тут, я можу подати вклейку в інший паспорт ( маю два старого зразка і нового )
-
Маю питання, якщо переїзжаєш з іншої провінції, там працював лише парт тайм і не довго і глобальної привязки до неї немає, яку це роль грає у процесі? Англійська хороша, французька в процесі
-
Можливо кто знає де є СТО в Вінніпегу де працюють українці?
-
Принято, дякую
-
зверху мені писали що за таке лише -100 балів, але я памятаю що вес колись писав що залежить від офіцера, можуть и рефьюзнути
-
Дякую велике
-
Переношу ваше запитання до відповідного чату t.me/ManitobaLife
-
t.me/ManitobaLife
-
Якщо мова про Reference letter, то воно не має адресата. Щось на кшталт: To whom it may concern.
-
Так і написала, дякую
-
Є в когось приклад як має виглядати референс від колеги ?
-
Я комбіную декілька зразків та пишу твір на тему, який я класний співробітник. Єдине що повинно бути це сам лист робиться на фірмовому бланку компанії та з "мокрими" печатками
-
Господи....
-
Ой... Ще ж і їх треба....
-
Свого часу не зміг взяти на фірмовому бланку референс. Тому крім звичайного референса від безпосереднього начальника додавав довідки з відділу кадрів та бухгалтерії з печатками. Пропустили.
22 Jan 2023, 05:40
4 minutes ago