Імміграція до Манітоби
-
60 днів
-
Тоді такі відповіді, які вони надавали тому блогеру, то є їх особисте трактування інформації з сайту IRCC?
-
Скільки маєш часу на завантаження файлів
-
вони не кажуть нічого, чого б не було написано на офіційному сайті
-
Хм, тобто виходить що вони можуть надають публічну інформацію з офіційного сайту IRCC, вірно? Тобто ту саму яку і ми маємо змогу знайти на сайті?
-
В такому разі тл взагалі печаль - дзвониш в офіційну установу, а тобі що завгодно можуть сказати і відповідальності, виходить, не несуть.
-
Ну так якщо вони передають інформацію, яка доступна публічно, то вона би мала відповідати дійсності? Той чолов‘яга взагалі ставив загальні питання, без відсилання до свого профайлу, сказав тому представнику, що не має профайлу і лише збирається заповнити cuaet.
-
Вибачайте
-
Таке враження ,що ви вимагаєте відповіді ,та те щоб вас переконали . Оце так $
-
Тоді не розумію))) блогеру відповіли, що фін допомогу можна отримати і в‘іхавши після 31 березня ( вище мій пост про це). Далі тут написали, що це не правда, бо то не офіцер ircc , тепер ви знов підтвердили , що ті «не офіцери» беруть інформацію з сайту. Так що в такому разі релевантно?
-
Дякую
-
Чи можна податися на спецвиборку якщо працюю 6 місяців і звільнятися не буду?
-
60 днів
-
Вам людина відповіла , ви все про свого блогера . Тому і дивуюсь, що ви шукаєте ? Якщо вже все розжовано
-
Від тої інформації недоінформаціі голова вже кругом іде 🤪🤯 Думаю що нам всім треба набратися терпіння та почекати як воно буле після 31 березня…
-
Так, я хочу знайти правильну відповідь. А що вас в цьому бентежить?
-
Подивимося. Поки що це спекуляції, но мою думку.
-
Та ми то можемо чекати, але сам факт того, що можна отримати недостовірну інформацію, не дуже радує. Бо то може будь-чого стосуватись.
-
То ви читаєте через пень-колоду.
-
Ні, з Канади не потрібно. Вони самі перевіряють.
22 Jan 2023, 05:40
less than a minute ago