Імміграція до Манітоби
-
Так , все саме так і було
-
Вони ж напевно прилетіли у статусі ПР.
-
Ну я так само прилетів у статусі ПР у 2018, і цього року отримав громадянство.
-
Вибачте
-
Це зрозуміло. Знайомі в 2018 приїхали до Канади і ось тільки в 2022 в вересні отримали канадські паспорти. Тому цікавить саме реальний досвід людей. Але зрозуміла, що то все індивідуально
-
Цей чат виключно для самостійної імміграції. Тут імміграційний консультантів не рекламують
-
Дякую.
-
Коли отримаєте громадянство. 3 роки для ПР і ще 3 для громадянства. Для громадянства ви також маєте відповідати певним критеріям, його також не роздають як 🍩
-
Це не буде рахуватися.
-
Вибачте за питання, а допомога яку всі отримують , 3000$ на дорослого і 1500$ на дитину, це рахується як державна допомога ?
-
І чи є в когось рекомендації імміграційних консультантів по Манітобі?
-
Підкажіть будь-ласка потім після отримання PR коли теоретично можна на канадський паспорт подаватись?
-
Хочу всім нагадати, що для отримання ПР, ви не повинні отримувати жодних державний допомог, наприклад по безробіттю. Можна тільки child benefits.
-
ПР займає 2,5-3 роки. Для громадянства вам потрібно прожити у Канаді не менше 3 років у статусі ПР.
-
Так
-
Дякую) Так мова для SWO min 4 ?
-
Підкажіть , а де знайти повний список балів і період , за який дають ПМП? А потім і громадянство
-
Вам тут ніхто не скаже, чи вам потрібно звільнятися чи ні. Все вам вирішувати. Знову ж таки для special immigration measure for Ukrainians вам маєте набрати 60
-
Я вже писав кілька разів і навіть постив приклад EOI. Якщо у вас контракт довгостроковий і ви працюєте, то вас система визначить для SWM. Для special immigration measure for Ukrainians вам потрібно буде мати 6+ місяців роботи для встановлення зв'язків із провінцією. За цей по програмі дають 12 балів. Мова обов'язково потрібно по special immigration measure for Ukrainians. Для SWM обов'язково задавати мову, яко ви працюєте не по teer 0,1,2,3.
-
Доброго вечора! Запитаю, щоб було зрозуміліше , по п.1 Треба щоб контракт закінчився чи звільнятися , аби попасти в цю програму? І мін мови для неї 4 ?
22 Jan 2023, 05:40
Post 5348 of 225061
3 minutes ago