Імміграція до Манітоби
-
Це типу перші 3 роки навчання в школі і один рік до ?
-
Ви ж маєте вже номінацію? Для федерального етапу документи для освіти не потрібні.
-
Можна і так ставити. Головне, щоб загальна кількість років співпадала із інформацією, яку ви подавали для провінції
-
Скоріш за все не вказала людина, що знаходиться в Канаді , та продовжує працювати
-
Маю і не маю ))) вони написали що вислали 22 лютого але її ніде немає. Попросив ще раз вислати вже прошло більше 2 тижнів без відповіді
-
no-reply@gov.mb.ca Шукали цю пошту?
-
Відмічайте тут кількість років, як це було для номінації.
-
Це не документи, це я маю відмітити все в "бекграунд" формі знову
-
Не розумію як виправити…
-
Нема у запропонованих Канади
-
За рахунок того, що я зробила помилку на початку у питанні « What is your country of residence?” Я написала Україна , замість Канада . Не було питань , які є в цьому прикладі Скажіть будь ласка , нову анкету я зробити не можу ?
-
зайдіть в Eligibility , сппробуйте може це воно на виправлення.
-
не сабмітьте поки не виправите!
-
Бачу submit , але без редагування
-
Ні ...пишу на immigrate
-
ви вже засабмітили її? Якщо ні то можливо виправити, є така функція там, просто пошукайте уважно
-
Привіт! А хто писав пояснювальну записку замість шкільного атестату, чи є приклад? Дякую
-
Світлана , дякую Вам Велике Ви мені дуже сильно допомогли 💐💐💐
-
Прям дуже дуже дякую! І не думав, що у мене така помилка. Виправив і одразу отримав нормальну кількість балів. Тепер чекаю на відбір. Він раз у місяць проходить?
-
якщо SWM то 2, SWO 1. На сайті зайдіть, проаналізуйте дати попередні і будете розуміти коли слідуюча. Удачі
22 Jan 2023, 05:40
Post 55248 of 225300
4 minutes ago