Імміграція до Манітоби
-
Добрий день Не підскажете як школа називається ? Дякую
-
тоді своє пишіть
-
Я є головним аплікантом, там є тільки поле для однієї відповіді. Далі йде поле Surname
-
на кожного свою
-
Щоб індивідуальні заняття були дешевше, можна користатися нашими українськими онлайн.
-
Її напривили туди після Welarc, щось накшталт employment skills bla bla bla . Я точної назви не пам’ятаю . Але ж кажу, що деяким людям там ок , залежить конкретно від цілей ,я в жодному разі не кажу ,що там погано викладають, ні ,там все добре ,просто повільно , бо багато людей .
-
А можна якось самому знайти школу без Wlarc? Бо там черги по 2 місяці
-
CLB 6 or IELTS 6?
-
Дякую
-
З приводу коледжу? Є інфа офіціальна в інтернеті Асинабойн коледж гляньте Там самі лайтові умови
-
Але то тоже мало що дає Якщо сам не розбираєш вдома то ці заняття чисто так послухати
-
А де ви цю інформацію взяли ?
-
Гадаю що наші в курсі популярності занять так що ціни не сильно будуть варіюватись Але якщо в когось є контакти буду дуже вдячна
-
Ще і після welarc можно очікувати до півроку 🤣 звісно можно,різні спікінг клуби , та на тому ж фб багато їх, пошукайте
-
З слб 6 вже можна поступати в коледж На заочку припустимо Там і зп буде вища Та і взагалі з слб 6 вже можна нормально+- працювати
-
Надо переглянути Дуолінгво 120 для медиків Тобто для звичайних 110
-
Пошукайте на preply.com Там багато репетиторів, можна вибрати
-
Сьогодні почув, що допомогу платять тільки кінця липня. Хтось, щось знає про те?
-
А що таке Дуолінгво? І підкажіть ще, будь ласка, де саме ви дивитеся? На сайті кожного коледжу чи є якийсь провінційний ресурс, де є консолідована інформація?
-
Не рекламую чат тракерів, але може хтось з дальнобоєм має справу, тоді долучайтесь до колективу. Трохи про Манітобу зараз почали казати, то вирішив поділитися: t.me/truckingeu/119790
22 Jan 2023, 05:40
Post 55659 of 224922
5 minutes ago