Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви виконуєте критерії special immigration measure for Ukrainians, то чому б ні. Немає ніякої кнопки на федеральному етапі. Федеральний етап взагалі не має ніяких балів.
-
В сенсі федеральний не має балів? А 1000 балів-цн хіба не федеральний ?
-
В понеділок була остання
-
Доброго дня всім. Підкажіть якщо не має можливості відновити дипломи зі школи і училища. Чи вистачить тільки диплому з універи з магістратурою закінченою
-
Я про ті тисячу балів, про які ми тут вже рік балакаємо. На якому йде вибірка, то 700, то 800, то 450 на федеральному рівні.
-
Мало б підійти.
-
Рекомендую продивтися відео про огляд імміграційних програм
-
ні, там можна оплатити дебіт картою, головне уточніть свій ліміт до того як платити, бо платіж можуть не пропустити
-
Як пможна її побачити?
-
В мене все просто, одна робота, є підтвердження, дипломи підтверджені, фонди в банку. Чи є якась різниця в подачі на федеральному рівні тих хто отримав номінацію по сво і тих хто по свм? Хтось же працевлаштований на момент подачі, хтось ні. 500 балів підтримки від провінції, а далі вже береш віком/анг.тестом
-
Для спецвибірки немає ніяких 1000 балів. Є MPNP self-assessment worksheet, якщо там набираєте 60 балів, то вас ви проходите вибірку. Так, при заповненні EOI система перерахує ті бали у 1000ний формат, але це нічого не впливає.
-
бали є на провінційному рівні 100% і можливо на ЕЕ тут точно не знаю. На федеральному після номінації бе ЕЕ профілю балів не має!
-
Дякую.
-
А за федеральний етап також платиться кредиткою? До нього ще далеко, але хочеться знати наперед, щоб якщо треба буде то ліміт піднімати)
-
а вже вибірка була swo? Бо знайомі подалися, більше тиждень, тому, пишуть, що вибірка була 2 дні назад, мали біля 70, а листа нема
-
Ось є спецвибірка для українців. immigratemanitoba.com/2023/04/ukraine-draw-13/
-
Вибірка для українців, Special immigration measure for Ukrainians, буде цього або наступного тижня. SWO не є вибіркою для тих, хто вже тут, адже на ту вибірку можна податися тільки поза межами Канади.
-
Хай зайдуть у профіль і подивляться чи є зміни
-
Дякую.
-
Вибірка для українців була 17 квітня. Наступна буде у травні.
22 Jan 2023, 05:40
Post 55868 of 225050
3 minutes ago