Імміграція до Манітоби
-
Це якщо по SWO подаватися не потрібно еволюцію дипломів робити через WES? А по SWM начебто писали, що треба робити еволюцію, що тільки диплому і перекладу замало буде?
-
тоді тільки повна загальна освіта вказуйте і універ. Спеціаліста не треба, воно балів не добавить, мороки буде більше просто
-
Так, є окремо свідоцтво і додаток про отримання повної загальної освіти та окремо диплом і додаток молодшого спеціаліста
-
що вказано в самому дипломі, в перекладі? full or part? стаціонар це -full, заочно це -part.
-
ні, не потрібно. У вас є диплом з коледжу і виписка з оцінками?
-
Привіт, маю таке питання Я з дружиною маю подаватися по swm або swo, нам все підходить Вона працювала в Торонто декілька місяців, але головним аплікантом виступаю я Чи мінуснуть нам бали за те що вона жила в іншій провінції, чи тільки я маю значення, бо я не працював там.
-
У перекладі пише: Mode of study: extramural Тобто, part time)
-
В мне тільки диплом універ і додаток, шкільний атестат згубила давно
-
ви можете вказати і 3 якщо хвилюєтеся, я не думаю що будуть звіряти настільки те що не має значення. Бо бали дають за університет в основному. І освіта у них і у нас різна по рокам і стандартам, основні вимоги виконані, повна школа і універ
-
Зрозуміло, щиро Вам дякую) Тільки мене мучить ще одне питання - чи це ок, що на візу я вказувала, що навчалася у коледжі 3 роки, а в аплікації вкажу лише 2 роки?
-
тоді тільки повна загальна освіта вказуйте і універ. Спеціаліста не треба, воно балів не добавить, мороки буде більше просто дублюю бо вже порадила
-
Думаю то відноситься тільки до головного апліканта.
-
Ви ж можете подивитися preview EOI summary перед тим, як відправити свої результати. Якщо ви відповіли правильно, то буде писати skilled workers overseas.
-
Оскільки купа запитань по #ЕОІ для спецвибірки, #SWO, ось приклад ЕОІ для спецвибірки.
-
Дзвонили та питали чи дійсно працюю, який термін, зарплатня, години, посада, характеристику як робітника
-
Велике дякую!
-
ну невже складно зробити ЕОІ і подивитися на бали. Не сабмітьте, а просто створіть ЕОІ .
-
ну невже складно зробити ЕОІ і подивитися на бали. Не сабмітьте, а просто створіть ЕОІ
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry.html
-
Так що це?
22 Jan 2023, 05:40
Post 56233 of 225060
9 minutes ago