Імміграція до Манітоби
-
Згідно з сайту Канади так як локація написана у колонці “Additional Information” - заборони працювати по всій Канаді нема. Були б обмеження якщо локація була б написана у колонці “Conditions” www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
-
В вашому посиланні немає "NES" Свій приклад з посиланням на сайт Канади я привів вище. Та будемо сподіватися, що моє розуміння виявилось помилковим, коли хтось проллє світло з посиланням на якийсь надійний ресурс
-
Погоджуюся, необхідно більше інформації. Бо і приведене вами посилання стосується Bridging Open Work Permit. Вважаю якщо хтось поділиться досвідом отримання номінації (або PR) з іншою локацією в перміті то можна закрити питання
-
Так, ці статті протирічать одна одній
-
t.me/+NKO2CyxD9NlkZjJk
-
*Виставили 😏
-
Так би мовити, нажаль тому прикладу, що вигадали теж не можна повністю довіритися. Co-op and postgrad work permits стосується тільки випускників вищих навчальних закладів Канади
-
А що писали? Чекаю з 23 лютого. Хотялося б вже отримати також
-
Мій з вами разом 😅 З 23 лютого чекаю
-
Dmytro хоче кікнути Oleg T з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Так і живемо в Канаді. Хто його знає як, вгадай сам 🤣
-
Можна перестати спамити цим тут?
-
Написав їм листа в кінці березня, а вони мені такі "ми вислали вам номінацію ще 22 лютого" Але її не було ніде після того я декілька разів писав просив перевкислати...і ось сьогодні нарешті вона прийшла
-
Я засабмітив в середині січня, потім коли пройшло десь близько 7-8 тижнів то почав хвилюватися (тому що деким людям які десь в той же час засабмітили прийшли номінації а мені ні)
-
То ми до одного й того ж офіцера потрапили 😂 може у відпустку пішов й каже - гори воно все вогнем )
-
Моєму босу дзвонила жінка-філіпінка 2 тижні тому. За чей час руху ніякого
-
Підскажіть що писати доки дійсний внутрішній паспорт якщо в паспорті не пише доки він дійсний ?
-
Дякую
-
Доброго дня, друзі! Прийшов час подавати на ПР, англійська здана, підкажіть, після отримання ПР по провінційній програмі можливо відразу переїжджати в іншу провінцію на іншу роботу чи там є якісь забов'язання? Дякую!!!
22 Jan 2023, 05:40
about an hour ago