Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! А як до нього потрапити? Нам треба замовити свідотство про народження. Чи знову тільки по паспортам?
-
Тут багато аплікантів здавали тест з мови ще в Україні, все ок. IELTS Тест з мови дійсний 2 роки
-
Чи хтось може допомогти зі зразком листа від українського роботодавця для підтвердження досвіду роботи? Дякую заздалегідь
-
Дякую
-
То завжди була умова 6 consecutive months for the same employer.
-
Напишіть мені в приват
-
Так що обирати? І де там вказано, що це у Вінніпезі?
-
А за скільки приблизно її відкривають? І там немає про відновлення свідотства про народження чи щось схоже. Можете відповісти детальніше , будь ласка.
-
То ще не відкрили реєстрацію на Вінніпег. Слідкуйте за оголошенням, там буде окремий лінк на реєстрацію
-
Дякую!
-
Відкривають десь за 2-3 тижні до приїзду, тобто якщо консул бути після 20, то десь на днях відкриють. Щодо відновлення свідоцтва, то я деталей не знаю. Пошукайте на сайті консульства інформацію або зараз хтось тут відповість, хто вже виробляв свідоцтво про народження тут у Канаді у генконсульстві
-
Як це нема чіткого роз'яснення? Все написано дуже чітко. З 2015 року не було стільки запитань, скільки зараз. Можливо, раніше люди їхали підготовлені і вивчали все
-
По SWM так, але по SWO слово «same» відсутнє. В умовах спец вибірки взагалі вказано - previous employment.
-
Очевидно, причина в не досить чітких критеріях стосовно попереднього досвіду роботи/зв’язку по SWO, і тим більше по спец. вибірці. Звідси сумніви, які породжують питання та інтерпретації. Якби чітко було написано як по SWM, то таких питань було б значно менше. Є офіційна відповідь від MPNP, для тих хто сумнівається. Раджу закріпити.
-
А що стосовно зміни роботодавця після подачі ? Можливо чи ні ?
-
Зараз людей в рази більше, тим більше рівень підготовки, як Ви зазначили, був на порядок вище.
-
Людина писала про спецвибірку. Тому зміна роботодавця тут не до чого, тому що за спецвибіркою , звʼязком з провінцією є попередній досвід роботи.
-
Thx
-
Річна кількість номінацій все одно обмежена
-
@irinamorem, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
Post 58974 of 225300
4 minutes ago