Імміграція до Манітоби
-
Дякую, зрозуміла, що потрібно попросити підняти лише денний ліміт для транзакцій і все. Кредитний ліміт піднімати не потрібно
-
CUAET це тимчасовий прихисток. Буде війна довше(постукаємо по дереву щоб ні)? То, впевнений, продовжать. А імміграція, вже повністю інше, усі люди рівні, і з першими відмовами у номінації, як бачимо поблажок не має з misrepresentation, коли teer вище пишуть. Тож приклад вище що я додав, думаю дуже доречний, бо якщо нові-виправленні данні дають перевагу, в моєму посиланні це necessary experience, в Манітобі наприклад додаткові бали. Ніхтож не знає, чи людина помилку зробила а потім виправила, або вигадала experience, щоб балів достатньо набрати. Але IRCC, що найменше це одразу побаче. Я не стверджую що 100% відмовлять, але можуть бути питання. З іншого боку, знаю один кейс коли людина мала ну просто найгіршу аплікацію яку тіки можна уявити: навчання та робота в інший провінції(-200 балів), робота за мінімалку, підробленні документи для продовження студентської візи, 2 рази мінялася історія праці в студентських візах, бо за підробленими документами з України, намагалися податися на express entry, але нічого не вийшло, балів все одно не вистачало. Переїхав до Манітоби, тут офіс з гівном змішав його та роботодавця, мізки так компостували, що дай боже, але ледве відбилися від нападів та в кінці дали номінацію. На федеральному етапі, взагалі питань не було, але й за той підроблений стаж з України баллів не клеймилось. PS: це не про людину що у самому початку задала своє питання. В вас не праця.
-
в мене теж RBC. Гляньте мій камент вище щодо лімітів
-
Перевіряють. Федеральний уряд може перевіряти як роботодавця, так і працівника. Більше того, федеральний уряд перевіряє, чи правильно провінція видала номінацію. Особисто знаю, випадки, коли федерали завертали номінацію від провінції саме через те, що досвід в документах людини не відповідав на 100% вимогам. Плюс перевірка на кримінал
-
Хтось раніше писав що треба на федеральному етапі додавати док з медичного екзамену, в списку доків з оф сайту його немає. Підкажіть будь-ласка чи буде він треба для завантаження з іншими доками?
-
Viktoriia, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Шановні друзі, можливо вже питали, але.. який варіант обирати?
-
Дякую
-
Повний
-
А такий теж можна?
-
Користувач Kyrylo Merzlyi, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Да, из Дии подх..") не відповідає мові правил чату.
-
Вітаю! Є програма AnyScanner для телефону, вона безкоштовна і сканує краще за справжній сканер навіть
-
А якщо в мене було адміністративне правопорушення за "порушення масочногою режиму", але воно оплачене, то будуть проблему при імміграції (знаю що задаю дурне питангя, але все ж таки)
-
@svitula, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Мені перекладач написав пояснення,що в Україні вважається повною ставкою, з наведенням відповідних статей закону.
-
Скажіть, будь ласка, тут писати позицію зараз або попередній досвід?
-
Здрастуйте підкажіть хто подавався на провінційну , чи вони запитували кількість коштів на рахунку і якщо так скільки потрібно? Також читав про ПР потрібно 13 000 канадських
-
До уваги береться тільки кримінальна відповідальність
-
Це питання тут напевно вже 1000 разів було, але якщо у мене в аплікації КУАЕТ стоїть праця, яку я офіційно не можу підтвердити, але я за це не збираюся клеймити бали — то краще йти до офісу ту виправляти все, чи буде як буде?
-
Просто не вказуєте цю роботу ніде, якщо не можете підтвердити.
22 Jan 2023, 05:40
Post 59104 of 225069
3 minutes ago