Імміграція до Манітоби
-
CUAET і всі ваші попередні візити в Канаду, якщо були
-
Сорі,що трошки спамлю, але я не розумію деяких питань ,тут пише “previous stays in Canada” це включає куает , чи це взагалі чи я був ще до куает 🙈🙈🙈
-
Фактичного
-
На етапі заповнення аплікації на номінацію що потрібно вказати в полі "громадянство" для дитини, яка народилась в Канаді? Канада там немає, а Україна вказати напевно не правильно, бо ще навіть не почали українські документи робити, маємо лише свідоцтво про народження канадське. Хтось знає?
-
На сайті точно є «Повторна видача свідоцтва про народження». Бо у додатку правда такого широкого переліку немає Або просто загугліть «як отримати повторне свідоцтво про народження у Дії» і перше ж посилання - інструкція і лінк на веб-заяву
-
тест для не головного апліканта може дати бали в EE профілю. Якщо ви йдете без ЕЕ, то вам тест здавати не треба. Тільки аж для громадянства буде потрібен.
-
Всім привіт. Сорі за спам... але не можу знайти відповідь через пошук, я так і не зрозумів чи можна прийти до IRCC і зробити вже в них переклад? Скільки це займе часу та коштів, чи потрібен запис на зустріч? Дякую
-
Начебто, вони не перекладають, тільки перевіряють та завіряють вже перекладене ваше. Це безкоштовно. Аппоінтмент треба робити. Час залежить від кількості документів та поточної навантаженності
-
Тобто переклад краще робити в якийсь приватній фірмі а потім вже треба йти завіряти чи ці фірми мають на те повноваги теж?
-
Якщо фірма, або перекладач, напишуть афідевіт (клятва, що все перекладене вірно) і поставлять печатку чи штамп свою, то це підходить для номінації і для PR, додатково завіряти не треба буде.
-
Married-physically present" and "Married-not physically present" refers to whether the person was physically present at their marriage ceremony, or if it was a proxy, telephone, fax, internet or similar marriage where one or both parties weren't physically present."
-
Дякую!
-
Ця вимога стосується дітей головного апліканта чи також дітей іншого з подружжя?
-
Що таке ЕЕ, не дуже розумію
-
А якщо треба нотаріально завірити анкету для подачі про несудимість, то нотаріально завірити ( не переклад анкети, а просто нотаріальне завірення) можна в міграційному центрі?
-
Express Entry
-
Підкажіть будь ласка хто подавав документи на пр з витягом про несудимість з дії, потрібно повний витяг чи короткий ? Дякую 🙏
-
Таке цікава ситуація пише, що станом на зараз, непогашеної чи не знятої судимості немає в розшуку не перебуває. Але написано що вручили підозру про кримінальне правопорушення ще в 2019 році. Скажіть чи можуть бути проблеми від цего?
-
Так пише що триває досудове розслідування досі Але після того робили візу робочу в Польщу і їздили на роботу часто і все добре, так вказати треба обовʼязково це Дякую за відповідь
-
Слідство ще триває? В будь-якому випадку ви повинні вказувати, бо федерали все одно потім дізнаються
22 Jan 2023, 05:40
59511/232572
about a minute ago