Імміграція до Манітоби
-
Якщо вам ніхто не дзвонить
-
Там автоматично передають аналізи
-
Так, у Канаді
-
В мене дружина його отримала. Подали стандартну аплікацію, додали переклад внутрішнього українського паспорта та отримали SJTD.
-
Якщо Польщі то результати можуть взагалі не передати
-
Чи Європі?
-
Здавали у Канаді?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як перевірити чи є результат мого medical exam в IRCC. Мені на пошту ніяка інформація не надходила. Пройшло вже більше місяця після здачі аналізу крові та рентгену.
-
Доброго часу дня, чи ночі. Маю питання. Хто може розповісти з досвіду, як оформляється SINGLE JOURNEY TRAVEL DOCUMENT?
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, мені потрібно відновити моє свідоцтво про народження, так як я його загубила. Я дізнавалась у консульстві України що можна скласти довіреність через нотаріуса у Канаді та попросити знайомих в Україні зробити витяг. Де у Вінніпезі є нотаріус, який займається такими питаннями. Та чи можна буде у Канаді зробити переклад з англійської на українську, чи краще зробити вже на Україні? Дуже дякую)
-
m.youtube.com/watch?v=JIPaK6krhBk&feature=youtu.be
-
Ось тут ж інструкція як зняти обмеження з перміту чи переподатися на новий. Та сама процедура.
-
Паспорт є, так сталося, що спочатку вона отримала SJTD, а потім паспорт.
-
Там є опція для work permit. Пиатння буде у паспорті:адже якщо нема паспорта, то його потрібно виробити у консульстві.
-
Так, ми тут, у Канаді. Дякую вам за відповідь. Чи я правильно зрозумів, що для неї ми повинні зробити все те саме ще раз? Заповнити аплікацію, яку ми заповнювали щоб отримати візу сюди?
-
Якщо ви тут Канаді, то потрібно ще раз податися на перміт через CUAET програму.
-
В неї був SJTD, та вона отримала ворк перміт на 6 місяців.
-
Пробачте за лонгрид....
-
Перміт чи візу на 6 місяців? Доки паспорт діє?
-
Просто перекладіть свої документи, роздрукуйте та зберіжіть у форматі ворд а вже тут при готелі зверніться до служби яка перевіряє переклади і завіряє БЕЗКОШТОВНО. Особисто дізнавалась у імміграційного консультанта це питання.
22 Jan 2023, 05:40
about 2 hours ago