Імміграція до Манітоби
-
Нажаль, він відкривається тільки в Adobe Acrobat на компʼютері
-
У вас відкривається файл?
-
Вiдкрийте документ та почитайте будь-ласка
-
Це для федерального рівня
-
Ось скидали скрін того файлу
-
Добре, проте може ви знаєте? Ця заявка на федеральному етапі подається в одному екземплярі від головного апліканта? Чи цих заявок має бути стільки, скільки і людей, від кожного своя?
-
В нас трохи інша ситуація. Головний аплікант - дружина, але вона до переїзду в Канаду не працювала, бо була в декретній відпустці. Тому ми про всяк випадок додали мої референси з попередніх місць роботи, щоб офіцер бачив, що один з нас дійсно працював і ми мали на що жити. Тест з мови ми не здавали, бо вона працює в TEER 2, а я йду як spouce головного апліканта.
-
Добрий день. Хто може підказати по пункту language ability? Як порахувати self-assessed score та чи треба зазначити «так» в I have studied English or French as a foreign language or as a second language якщо англійська була в школі, технікумі та університеті?
-
Доброго вечора.підкажіть будь ласка в питанні на eoi скільки членів сімʼї супроводжує вас до Манітоби , вписується число враховуючи мене або ні ?
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, а може мій старший син бути головним аплікантом для мене і його молодшого брата по SWM? Бо в мене не вистачає багатьох документів та й англійська не дуже гарна. Ми всі працюємо і можемо це додати.
-
Дякую (
-
Не може
-
Добрый вечір, допоможіть, будь ласка порадою 🙏 подались на федеральний етап, отримали AOR , але головний аплікант змінив місце роботи! Як саме можно надати цю інформацію офіцеру ?
-
Скажіть будь ласка ,я працював у польщі на складі рок і 8 місяців ,закінчив 12 жовтня , а в вінніпезі приступив до праці 02 листопада на будівництві.чи можна рахувати цей досвід за 2 роки за останні 5років ?
-
Дякую
-
Нажаль, ні. Ви можете клеймити бали тільки за один рік у такому випадку
-
Не можу зайти для подачи Eoi в чому може бути справа ?
-
Спробуйте з компʼютера або через інший браузер
-
Скажіть будь ласка, в Eoi не повинно вказуватися інформація за жінку ?
-
Підкажіть будь ласка,коли буде наступна виборка ? І де це можна подивитися?
22 Jan 2023, 05:40
Post 60468 of 224922
12 minutes ago