Імміграція до Манітоби
-
Можливо, при завантаженні документів ви не вірно обрали їх тип
-
Ні!
-
Вдячний
-
Доброго дня
-
Ні, не можна. Все чітко пише на сайті програми, які тести приймаються. Для чого видумувати те, чого немає на сайті програми.
-
Поясніть детальніше, чи можу я використати тест для подачі на резиденство? Бо хтось каже так а хтось ні Від них відповіді ще не має
-
Так, за досвід менше року балів немає.
-
Зайдіть у ЕОІ і змініть NOC. Це без проблем можна зробити до отримання LAA. Йдіть в eligibility і там змінюйте
-
На громадянство справді приймають LINC certificate, який видається школами, які рекомендовані welarc
-
Самі люди розпускають якісь слухи, а інші те слухають і не перевіряють. Останній слух, який я чув, це те, що тим, хто отримав ПР, дають $6500 як компенсація за оренду, зразу на рахунок
-
Я ті хто тут ще не був а тільки хочуть летіти десь чули гадали що після півроку праці в провінції вже дають ПР і вони вже планують в яку провінцію через півроку перебратись...
-
А мені говорили що чоловік без англійської після пів року роботи на руфінгу дуже швидко отримав пр, хоча посада явно не тір3
-
Я це заскріню)
-
Читала в чаті що вони повільно відповідають...може варто ще тиждень почекати
-
Змінила, дякую Вам! Не знаю, що б ми без Вас робили 🫣
-
Та будемо чекати звісно, що ще робити..
-
Так а пересабмітити можна лише через 2 місяці?
-
Веларк не видають жодних сертифікатів, в лише дуже приблизну оцінку англійської , та рекомендації і відгук про тест для шкіл
-
Для імміграції на курси англійської мови, бо тест від веларк , це сюр ,який необхідний , щоб на скору руку зрозуміти куди вас направити вчитися ,з вашими знаннями мови.
-
SWM
22 Jan 2023, 05:40
Post 62374 of 226054
about an hour ago